Miercuri , 21 Septembrie 2016

Traian Băsescu vine la Zalău

Fostul preşedinte al României vine la Zalău pe data de 8 octombrie pentru a participa la Conferinţa Regională a organizaţiilor PMP din Regiunea de Nord-Vest. La întâlnire sunt aşteptaţi 5.000 de simpatizanţi.

 

Anunţul prezenţei fostului preşedinte al României la Zalău a fost făcut astăzi de către preşedintele organizaţiei PMP Sălaj, Liviu Balint. Fostul preşedinte al ţării, acum preşedinte PMP, participă la Conferinţa Regională a organizaţiilor din Regiunea de Nord Vest şi se va întâlni cu simpatizanţii săi pe platoul din faţa Prefecturii Sălaj în data de 8 octombrie. La întâlnire, potrivit lui Liviu Balint, sunt aşteptaţi aproximativ 5.000 de participanţi.

PMP Sălaj se pregăteşte intens de alegerile parlamentare. Deocamdată amplasează bannere în judeţ, pentru a face cunoscute electoratului atât numele, cât şi sigla. În procesul de desemnare a candidaţilor, s-a derulat prima etapă, respectiv solicitarea de intenţii de candidatură. Liviu Balint va deschide lista la Camera Deputaţilor, iar consilierii judeţeni PMP Dorin Gorgan şi Valentin Big vor să fie şi ei pe listă. La Senat, şi-au declarat intenţia de a candida consilierii locali Adrian Popan (Zalău) şi Viorel Creţeanu (Şimleu Silvaniei).

Cei de la PMP Sălaj  spun că obiectivul asumat de organizaţie pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie este obţinerea a minim 10 procente care le-ar fi suficiente pentru un mandat de parlamentar.

Comentariile celorlalți

Patrick pe 22.09.2016 la 10:45
Investeste inteligent !
Bonus 20 euro ! Vezi cum functioneaza ! Inregistrare gratuita !
http://goo.gl/oHHJg5 Ma gasesti la cryb3by@yahoo.com
balint pe 21.09.2016 la 23:38
DE CE NU MENTIONATI DESPRE RELATIA APROPIATA A LUI LIVIU BALINT ZIS COMO SI PRESEDINTELE BASESCU! PRESA CARE LATI LINSAT PE BALINT PANA ACUM VA VA DOVEDI CA VA IESI DEPUTAT ATUNCI SA MAI COMENTATI

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

25 Aprilie 2020
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei