Miercuri , 15 Noiembrie 2017

Traian Băsescu este aşteptat sâmbătă la Zalău

 Fostul preşedinte al României, Traian Băsescu, este aşteptat sâmbătă la Zalău.

Invitaţia a fost transmisă de către PMP Sălaj, care are conferinţa judeţeană pentru alegerea noii structuri de conducere.

 

„La sfârşitul acestei săptămâni, Partidul Mişcarea Populară organizează Conferinţa Judeţeană „Împreună mişcăm Sălajul” pentru alegerea conducerii organizaţiei judeţene. Printre invitaţii noştri se numără conducerea centrală de la Bucureşti, în special preşedintele Traian Băsescu, preşedinţii executivi Eugen Tomac şi Valeriu Steriu, deputatul Adrian Todoran, preşedinte pe Regiunea de Dezvoltare Nord-Vest, vicepreşedintele Negruţ Clement, preşedinte PMP Alba, dar şi sălăjeni precum preşedintele organizaţiei PMP Cluj-Napoca, doamna Boca şi, bineînţeles, senatorul Vasile Lungu, preşedinte PMP Cluj. Eu sper ca organizarea să fie pe măsura aşteptărilor, ştiţi că am un target înalt şi prin echipa pe care o am în jurul meu ştiu că o să facem o treabă bună”, a declarat pentru Sălăjeanul preşedintele interimar al PMP Sălaj, Adrian Popan.

 

Potrivit preşedintelui Adrian Popan, perioada de depunere a candidaturilor s-a încheiat. „Suntem în faza de evaluare şi de validare a candidaturilor. Mă găsesc în postura de a candida la şefia Partidului Mişcarea Populară, organizaţia Sălaj, şi sper să reuşesc”, a mai spus preşedintele PMP Sălaj.

 

Sunt primele alegeri organizate în PMP Sălaj de la fuziunea cu fostul UNPR. Fostul preşedinte al organizaţiei, deputatul Liviu Balint, a fost exclus din partid în vara asta, în locul său fiind desemnat ca preşedinte interimar Adrian Popan. 

Comentariile celorlalți

v pe 21.11.2017 la 09:45
'target înalt' ?1? scrie romaneste !

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

25 Aprilie 2020
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei