Duminică , 21 Mai 2017

Tragedie pentru familia care deţine pepinierele din Hida

Actualizare

Ramona Orlaie, soţia lui Filip Orlaie, are nevoie urgentă de sânge.

Din informaţiile publicate de presa sătmăreană, reiese că Ramona Orlaie are nevoie urgentă de sânge din grupa 0 1. În urma accidentului, Ramona şi-a pierdut soţul, copilul, dar şi copilul încă nenăscut. Cei care doresc să doneze sânge pentru salvarea Ramonei se pot adresa la Centrul de Transfuzii Sanguine Satu Mare. Ramona este internată în Spitalul Judeţean Satu Mare.

Filip Orlaie, unul dintre membrii familiei care deţine pepinierele din Hida şi-a pierdut viaţa în urma unui accident de circulaţie care s-a produs vineri, 19 mai, în localitatea Răteşti, judeţul Satu Mare.  Filip era însoţit de soţia sa şi de copilul lor în vârstă de aproximativ un an şi jumătate. Copilul a murit pe loc, iar femeia a fost grav rănită.

 

Potrivit informaţiilor furnizate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă prin intermediul unui comunicat de presă, vineri s-a produs un grav accident de circulaţie pe drumul E 81, în localitatea Răteşti: ,,Un grav accident de circulație s-a produs azi în localitatea Rătești din județul Satu Mare. În urma coliziunii frontale între două autoturisme, patru persoane au fost grav rănite. Într-unul dintre autoturisme se afla o familie cu un copil minor în vârstă de un an și patru luni, care, în ciuda executării manevrelor de resuscitare, a fost declarat decedat. Șoferul celui de al doilea autoturism, grav accidentat, a fost și el declarat decedat. Părinții băiețelului au fost transportați în stare gravă la UPU Satu Mare”.

,,Unul dintre autoturisme, a fost condus de către un bărbat de 53 de ani din Răteşti, care, în urma impactului, cu toate eforturile depuse de echipajele SMURD, a decedat, iar cel de-al doilea autoturism era condus de către un tânăr de 29 de ani din comuna Hida, judeţul Sălaj şi care era însoţit de o femeie de 29 de ani împreună cu un minor de 1.4 ani. Din nefericire şi minorul a fost declarat decedat la faţa locului, după multe minute de resuscitare, iar adulţii au fost transportaţi în stare gravă la spital pentru îngrijiri medicale. Cu toată intervenţia medicilor, din cauza leziunilor grave suferite, şi cel de-al doilea conducător auto a decedat”, a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean Satu Mare.

Tânărul originar din Hida a fost identificat ca fiind Filip Orlaie, unul dintre copiii doctorului inginer Nelu Orlaie, fondatorul şi managerul Pepinierele Hida, ,,prima pepinieră autorizată de căpşuni din Transilvania pe 10 ari”. Filip era Şeful Departamentului Produse în cadrul Pepinierelor Hida, specialist în sisteme de irigaţii şi îşi scria lucrarea de doctorat în horticultură. 

 Sursa foto accident: ISU SATU MARE

Comentariile celorlalți

Dumitru Nistor pe 07.03.2018 la 19:06
Eu cautam să intru in contact cu Domnul Orlae pentru ca sa plantez si eu 2 h de coacaz negru cand am citit acest Articol si am aflat tragedia. Condoleante familiei !
Surdu Ciprian pe 21.05.2017 la 20:09
Sincere condoleante.
Mihail pe 21.05.2017 la 19:21
Regrete profunde! Dumnezeu sa-i odihneasca!
Aurel pe 21.05.2017 la 15:18
Dumnezeu să-l ierte. Mi-a fost student. Un student deosebit. Condoleanţe familiei!

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

14 Decembrie 2018
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei

Horoscop

Fecioara
14 Decembrie 2018
Citeşte mai mult