Marţi , 19 Septembrie 2017

Toamna medicală sălăjeană, la a XVII-a ediţie

Peste 200 de cadre medicale din judeţ şi din ţară participă în aceste zile la Simpozionul Ştiinţific „Toamna Medicală Sălăjeană” - ediţia a XVII-a. Evenimentul a debutat marţi după-amiază, la restaurantul Severus din Zalău, şi se va încheia vineri, 22 septembrie. După un moment de reculegere, la ceremonia de deschidere, preşedintele Colegiului Medicilor Sălaj, medic legist şef Liviu Oroian a prezentat programul următoarelor zile.

Evenimentul organizat de Colegiul Medicilor Sălaj se adresează tuturor membrilor organizaţiei profesionale şi dezbate o serie de subiecte de interes din domeniu, de la cele privind legislaţia, la cele strict medicale. Subiectele abordate includ teme de interes din domeniul medical, dar şi aspecte care vizează legislaţia în domeniul medical: alimentaţia la pacientul oncologic, diagnosticarea și tratamentul obezității, particularitățile rinitei alergice la copii, tratamentul modern în afecțiunile coloanei lombare, provocările epidemiei de rujeolă 2016-2017 la Spitalul Județean de Urgență Zalău, vaccinarea în cabinetul medicului de familie, prezentări ale unor cazuri clinice, avizarea cabinetelor medicale.  

Pe parcursul celor patru zile vor susține prezentări și prelegeri medici de la Spitalul Județean de Urgență Zalău, medici de familie, medici de la unităţi spitaliceşti din Zalău, Cluj-Napoca şi Timişoara, reprezentanţi ai companiilor farmaceutice, avocaţi, precum şi profesori şi cercetători de la Universitatea de Medicină şi Farmacie din Cluj-Napoca.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

25 Septembrie 2018
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei

Horoscop

Capricorn
25 Septembrie 2018
Citeşte mai mult