Duminică , 1 Aprilie 2018

Tinerii liberali din Regiunea de Nord-Vest s-au întâlnit la Zalău

 Reprezentanții organizațiilor de tineret ale PNL din cele șase județe ale Regiunii de Nord-Vest s-au întâlnit vineri la Zalău, în cadrul unei ședințe de lucru în care s-a discutat despre situația politică actuală.

La întâlnirea de la Zalău au participat conducerile TNL din Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj. Prima întâlnire regională a tinerilor liberali a fost găzduită în Sălaj și pentru că noul lider pe regiune este președintele TNL Sălaj, Daniel Ispas.

,,Vineri a avut loc la Zalău prima ședință regională pe zona Nord-Vest. Am avut ocazia să dezbatem proiectele pe care urmează să le implementăm, atât la nivel de filială, cât și regional, dar și calendarul evenimentelor specifice celebrării Centenarului. Mă bucur să observ faptul că astfel de întâlniri înseamnă discuții constructive, care sper să se transforme într-un set de măsuri concrete pe care Tineretul Național Liberal le dorește a fi implementate”, spune Daniel Ispas.

 

La întâlnirea tinerilor liberali a participat și președintele PNL Sălaj, Lucian Bode, care este, de asemenea, responsabil pentru organizațiile PNL din regiunea din care face parte Sălajul.

,,În acest sfârșit de săptămână am participat la ședința Tineretului Național Liberal - regiunea Nord-Vest, organizată la Zalău. Am dezbătut împreună cu tinerii prezenți situația politică actuală, accentul punându-se pe acțiunile pe care PNL trebuie să le întreprindă în viitorul apropiat. De asemenea, pe ordinea de zi s-au aflat chestiuni de natură organizatorică, dar și întocmirea unui plan de proiecte ale tinerilor liberali la nivel local și regional. Ședința a fost una extrem de productivă și constructivă, mulțumindu-le pe această cale tuturor reprezentaților TNL care au participat la această acțiune”, a declarat deputatul Lucian Bode. 

Comentariile celorlalți

ANITA GERARD pe 13.04.2018 la 00:57
împrumut! împrumut! împrumut!!!Sunteţi în căutarea pentru o companie de renume și acreditate de împrumut privat, care oferă împrumuturi oportunitate durata de viaţă.Va oferim toate tipurile de credite într-o foarte repede şi modalitate uşoară, Credite personale, credite auto, credite ipotecare, student împrumuturi, împrumuturi de afaceri, credite de investitii, consolidarea datoriilor şi multe altele.Au fost respinse de către bănci și alte instituții financiare?Ai nevoie de un împrumut de consolidare sau un credit ipotecar? Nu arata mai mult ca suntem aici pentru a face toate problemele tale financiare un lucru de domeniul trecutului.Am împrumuta fonduri pentru a persoanelor fizice şi companii care au nevoie de asistență financiară la o rată de 2 %.Nu numărul de securitate socială necesară și nici o verificare de credit necesare, 100 % garantat.Vreau să folosesc acest mediu pentru a vă informa că oferim asistenţă încredere şi susţinere şi vom fi bucuroşi să vă oferim un împrumut.Apoi trimite-ne un e-mail la: (anitagerardloanfirm@gmail.com) pentru a aplica pentru un împrumut

Ioan pe 07.04.2018 la 09:44
Vai de capu lor ce sa invete de la coruptu BODE

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

18 Aprilie 2019
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei

Horoscop

Fecioara
18 Aprilie 2019
Citeşte mai mult