Vineri , 26 Ianuarie 2018

Tentativă de omor în municipiu

 Un conflict spontan a izbucnit joi, 25 ianuarie, în scara unui bloc părăsit din municipiul Zalău. Doi bărbaţi s-au luat la ceartă, la scurt timp, unul dintre ei devenind extrem de agresiv. A început să-l lovească şi să-i aplice lovituri în zona gâtului cu un ciob de sticlă celuilalt bărbat. Victima a căzut la pământ şi a pierdut mult sânge, fiind transportată la Spital pentru îngrijiri medicale.

Poliţiştii l-au prins pe agresor şi l-au reţinut pentru o perioadă de 24 de ore, fiind depus în arestul IPJ Sălaj. De caz se ocupă acum Parchetul de pe lângă Tribunalul Sălaj.

„În fapt s-a reţinut că, la data de 25 ianuarie 2018, inculpatul V.C.G. aflându-se împreună cu persoana vătămată S.A., în parcarea subterană a unui bloc nelocuit, situat în apropierea străzii George Coşbuc din Zalău, pe fondul unui conflict spontan, l-a lovit de mai multe ori pe acesta cu piciorul şi l-a tăiat de mai multe ori în zonagâtului cu un ciob de sticlă spartă, împrejurări în care persoana vătămată a căzut la pământ şi a pierdut mult sânge. Ulterior, persoana vătămată a fost transportată de cătreSMURD la Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău. Faţă de inculpat, la data de 25.01.2018, s-a dispus măsura reţinerii preventive pe o durată de 24 ore, urmând a fi prezentat Tribunalului Sălaj cu propunere dearestare preventivă. Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor cauzei şi stabilirii răspunderii penale”, se arată în comunicatul remis de Parchet.

 

 

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

13 Decembrie 2018
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei

Horoscop

Gemeni
13 Decembrie 2018
Citeşte mai mult