Sambătă , 15 Octombrie 2016

Target ambițios pentru PMP Sălaj

Președintele executiv al Partidului Mișcarea Populară, Valeriu Steriu, a fost prezent sâmbătă la Zalău cu prilejul Conferinței Regionale a Filialelor PMP. Valeriu Steriu a mai fost în Sălaj la finalul lunii mai, în calitate de președinte al UNPR. Cu ocazia vizitei de sâmbătă, Valeriu Steriu a declarat că targetul pentru PMP Sălaj la alegerile parlamentare este obținerea a ,,cel puțin” unui deputat.

Conferința Regională a organizațiilor PMP din regiune, desfășurată sâmbătă la Zalău, la care a participat și președintele executiv Valeriu Steriu, a reunit peste 200 de membri ai filialelor din Bihor, Bistrița Năsăud, Cluj, Maramureș, Sălaj și Satu Mare. În cadrul acestei întâlniri, apreciate de Valeriu Steriu ca fiind una de natură tehnică, liderii organizațiilor județene au realizat o analiză a pre-campaniei în ceea ce privește identitatea vizuală și strângerea de semnături. Totodată, la această reuniune au fost formulate și primele mesaje pentru campania electorală, Valeriu Steriu mizând pe o organizare cât mai precisă, după cum a declarat în cadrul conferinței de presă organizate sâmbătă.

Însoțit de Radu Cristescu (vicepreședinte PMP), Liviu Balint (președintele PMP Sălaj), Cristian Lungu (prim vicepreședinte PMP Sălaj), Adrian Popan (președinte PMP Zalău), președintele executiv al Partidului Mișcarea Populară, Valeriu Steriu, a declarat că ,,în județul Sălaj, fuziunea dintre UNPR și PMP a fost încheiată cu succes”, partidul având doi viceprimari. În același timp, Valeriu Steriu a apreciat că filiala județeană Sălaj ,,va livra cel puțin un deputat și, sperăm, un senator după aceste alegeri parlamentare”. În ceea ce privește candidații partidului pentru alegerile parlamentare, selecția va fi definitivată cel mai probabil în decursul săptămânii viitoare, astfel încât listele definitive să poată fi depuse la data de 25 octombrie.

Realizările organizației județene PMP Sălaj au fost apreciate în mod pozitiv de președintele PMP Sălaj. Astfel, PMP Sălaj a depus liste cuprinzând un număr de 5.000 de susținători, din totalul celor aproape 350.000 (343.977) înscriși la nivel național. Cu privire la acest aspect, preşedintele PMP Sălaj, Liviu Balint, a adăugat că Sălajul a mai transmis la sediul central alte 4.000 de semnături, care încă nu au fost depuse.

În cadrul conferinţei de presă, Valeriu Steriu a enumerat prioritățile partidului în cadrul programului electoral, între acestea regăsindu-se: sănătate, educație, infrastructură, văzute din prisma creării unor noi locuri de muncă pentru cetățeni. ,,Chiar dacă suntem un partid de dreapta, ne vom concentra atenția asupra antreprenorilor și a tot ceea ce înseamnă locuri de muncă”, a punctat președintele executiv al PMP. În încheiere, Valeriu Steriu a anunțat că în următoarele zile partidul va prezenta publicului programul economic al Partidului Mișcarea Populară, axat pe abordarea problemelor cu care se confruntă societatea românească.

,,După discuțiile cu liderii locali, Fonta Nuțu, Lucian Morar, Nelu Opriș, Ioan Hulea, Ionuț Simionca, Adrian Gurzău, Marius Blaj, Adrian Popan, Cristian Lungu și Radu Cristescu sunt convins că vom reuși un scor cu două cifre la alegerile din 11 decembrie, în cele şase județe de nord-vest”, a notat Valeriu Steriu pe o platformă de socializare, în contextul vizitei de la Zalău.

Tot în conferința de presă de sâmbătă, conducerea Partidului Mișcarea Populară a precizat că fostul președinte al României, Traian Băsescu, va efectua cel puțin o vizită în Sălaj în perioada campaniei electorale, în cadrul unui turneu de susținere a candidaților la alegerile parlamentare a filialelor județene. 

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

25 Aprilie 2020
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei