Adresa
oras, România
telefoane
office@salajeanul.ro
Marţi , 6 Martie , 2018

Tâlhărie în plină zi la Cuzăplac

de Cristina POP

 Tâlhărie în plină zi la Cuzăplac. Un tânăr de 17 ani a strâns-o de gât pe vânzătoarea unui magazin din localitate. Acesta a sustras din sertarul magazinului suma de 75 de lei şi apoi a fugit de la locul faptei.

Polițiștii Postului de Poliție Cuzăplac l-au identificat și prins luni, 5 martie, pe un minor de 17 ani bănuit că a tâlhărit o femeie din comuna Cuzăplac. Fapta a fost comisă în jurul orei 11.00, într-un magazin de pe raza comunei.

În fapt, la data menționată, Poliția a fost sesizată de o femeie din comuna Cuzăplac despre faptul că, în timp ce se afla la serviciu, un tânăr a strâns-o cu brațul de gât, iar dintr-un sertar a sustras suma de 75 de lei, după care a părăsit locul faptei.

Cu ocazia verificărilor efectuate de oamenii legii, persoana bănuită de fapta comisă a fost prinsă la scurt timp, pe raza comunei. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate și restituit părții vătămate.

În baza ordonanței de reținere emisă de polițiști, minorul a fost reținut pentru 24 de ore și depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Sălaj, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Jibou cu propunere de arestare preventivă sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie.

Polițiștii continuă cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale a acestuia.