Miercuri , 17 Mai 2017

Stația Țiriac Energy – Sincro din Zalău a fost inaugurată oficial

 Prima staţie de carburant Ţiriac Energy-Sincro din Transilvania a fost ianugurată oficial ieri, la Zalău. Această inaugurare vine în urma unei investiţii de 50.000 de euro.  Stația de alimentare se află pe strada Simion Bărnuțiu nr. 22A.

La inaugurare au luat parte reprezentanţii companiei atât de la nivel naţional, cât şi local.  Atât punctul de alimentare de la Şimleu Silvaniei, cât şi cel de la Zalău pun la dispoziţia clienţilor produse petroliere de cea mai bună calitate, provenite din surse interne, după cum preciza la inaugurare Remus Hîrceagă, directorul general al companiei. „Este prima staţie pe care o inaugurăm în Transilvania şi este întruchiparea succesului pe care l-am avut cu domnul Chiş, care s-a concretizat prin francizarea acestor staţii pe care le are şi este începutul unui proiect pe care îl dezvoltăm şi cu alţi parteneri din Transilvania. Mă bucur că domnul Chiş a fost deschis la asta. Brandul Ţiriac este foarte puternic în alte domenii, dar în domeniul petrolier are încă multe făcut. Sper din tot sufletul ca sălăjenii, şi nu numai, toți cei care vor trece pe aici să aibă parte de această promisiune a brandului Ţiriac Energy de a avea, pe lângă calitate, şi servicii de top. Ne-am propus să construim un lanț de benzinării cu capital sută la sută românesc, care susținute de un brand puternic să devină o concurență notabilă pentru jucătorii tradiționali din piața de retail de combustibil din România. Pentru a atinge acest obiectiv ne bazăm pe o colaborare de lungă durată cu noul nostru partener din județul Sălaj, domnul Florin Brândușe”, a precizat, la Zalău, Remus Hîrceagă, director general Ţiriac Energy.

Deşi va funcţiona sub o nouă titulatură, staţia din Zalău este în continuare în administrarea celui care coordonează şi staţia de la Şimleu Silvaniei, parte a aceleiaşi reţele, Florin Brânduşe, director general al West Oil SRL.

„Oportunitatea de a activa sub un brand cu o notorietate ridicată, așa cum este numele <<Țiriac>>, mă onorează și mă obligă în același timp să ofer prin cele două stații din rețeaua Țiriac Energy – Sincro un exemplu de bune practici și standarde înalte de calitate. Am încredere în acest parteneriat și în beneficiile lui pentru clienți, oraș și afacere în sine”, a declarat Florin Brândușe, administratorul stațiilor sălăjene.

Staţia de la Zalău face parte din reţeaua Ţiriac Energy-Sincro, ce cuprinde în prezent patru staţii: din Botoşani, Şimleu Silvaniei, comuna Dorobanţi-judeţul Constanţa şi va include 50 de parteneri până la finalul anului 2020. 

Adițional rețelei de benzinării în franciză Țiriac Energy – Sincro, Țiriac Energy are în plan poziționarea în zonele urbane, dar și în cele de tranzit, a 150 de stații de carburant inovatoare fără personal, self-service, care mizează pe rapiditate și pe nevoia clienților de a alimenta ușor și în proximitate. Acestea vor opera sub titulatura Țiriac Energy – Prompt.

Țiriac Energy comercializează o gamă diversificată de produse petroliere în conformitate cu cele mai înalte standarde de calitate și siguranță, prin intermediul unei echipe de vânzări dedicate, cât și prin portalul propriu www.tiriacenergy.ro, primul de acest tip din România.

În anul 2015, Țiriac Energy a luat decizia strategică de a demara înființarea unei noi linii de business, prin dezvoltarea unui lanț de benzinării, atât asistate, cât și neasistate în timpul alimentării.

Comentariile celorlalți

Cristina pe 19.05.2017 la 18:03
Domnul Chis ar face bine sa isi plateasca datoriile pe care nu sa isi faca banii pe spinarea altora ca altfel o sa ii gasim ac pt cojocul lui

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

20 Aprilie 2018
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei

Horoscop

Taur
20 Aprilie 2018
Citeşte mai mult