Joi , 13 Septembrie 2018

Start la concursul „Tânăr român, fermier european!”

 Fermierii care au sub 40 de ani au acum şansa de a participa la concursul „Tânăr român, fermier european!”, devenit deja traditional, inițiat de europarlamentarul PPE/PNL Daniel Buda, cu sprijinul Grupului PPE din cadrul Parlamentului European.

 

„În calitate de europarlamentar, de membru al Comisiei de Agricultură şi Dezvoltare Rurală din Parlamentul European și de membru al Grupului PPE din PE, îmi face o deosebită plăcere să anunț concursul devenit deja tradițional pentru tineri și anume «Tânăr român, fermier european!», a anunțat europarlamentarul Daniel Buda. 
Concursul, organizat cu sprijinul Grupului PPE,
va premia, cu patru excursii la Parlamentul European de la Bruxelles în perioada 17-18 octombrie 2018, primele patru proiecte clasate, dar cel mai important lucru este faptul că unul dintre proiectele câștigătoare va participa și la Congresul Tinerilor Fermieri desfășurat de Grupul PPE în aceeași perioadă la Bruxelles. 
Competiţia este deschisă pentru tinerii fermieri sub 40 de ani. Participanţii trebuie să transmită la adresa de e-mail europarlamentardanielbuda@gmail.com o prezentare de maximum două pagini a unui proiect agricol implementat de ei, însoţit de poze şi/sau un film de prezentare a afacerii proprii din care să reiasă activitatea pe care o desfă
șoară. Perioada de transmitere a proiectelor este 12-23 septembrie 2018. 
Din cele patru proiecte câ
știgătoare, un proiect va fi susţinut de către un tânăr fermier şi în cadrul Congresului Tinerilor Fermieri, eveniment organizat de către Grupul PPE în perioada 17-18 octombrie 2018 la Bruxelles, la una dintre cele trei categorii: cel mai bun proiect, proiectul cel mai durabil, proiectul cel mai inovativ.

„Rolul jucat de tinerii fermieri este esenţial pentru dezvoltarea sustenabilă a agriculturii. Tocmai de aceea, concursul «Tânăr român, fermier european!» are ca scop sporirea vizibilității tinerilor fermieri care au ales să perfomeze în mediul rural din România şi identificarea activităţilor inovative, sustenabile şi cu o orientare corectă înspre piaţă, precum și oferirea unui exemplu de bune practici pentru alți tineri care doresc să investească în agricultură. Aştept eventualele întrebări la adresa: europarlamentardanielbuda@gmail.com. Mult succes tuturor!”, precizează europarlamentarul Daniel Buda (PPE/PNL). 

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

23 Iulie 2019
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei

Horoscop

Taur
23 Iulie 2019
Citeşte mai mult