Marţi , 13 Martie 2018

Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău va fi extins cu un nou corp

Noul corp ce urmează să fie construit face parte din proiectul „Extindere ambulatoriu, spitalizare zi şi bloc operator”, iar realizarea investiţiei a fost condiţionată de existenţa în domeniul public  al judeţului Sălaj a terenului  de sub noul corp ce urmează să fie construit, astfel că a fost necesară trecerea terenului aflat în proprietatea municipiului Zalău în proprietatea Consiliului Judeţean Sălaj.

 

În acest sens, a avut loc o sedinţă extraordinară a Consiliului Judeţean în care s-a votat proiectul de hotărare, iar terenul în suprafaţă de 1436 mp, situat în municipiul Zalău, pe strada Simion Bărnuţiu, nr. 67, a trecut în administrarea Consiliului Judeţean Sălaj. Spitalul Judeţean a fost reabilitat prin intermediul Programului Operaţional Regional 2007-2013, având ca sursă de finanţare Fondul European de Dezvoltare Regională.

 

În cadrul aceleiaşi şedinţe, consilierul PNL, Radu Căpîlnaşiu a deschis discuţia privind amenajarea unei parcări în proximitatea Spitalului şi găsirea unei soluţii de păstrare a spaţiului verde, iar preşedintele Consiliului Judeţean Sălaj, Tiberiu Marc, promite găsirea unor soluţii în cel mai scurt timp. 

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

13 Decembrie 2018
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei

Horoscop

Scorpion
13 Decembrie 2018
Citeşte mai mult