Marţi , 23 August 2011

Spectacol oferit de invitatii Viitorului

din Zalau. In componenta lor am regasit nume mari ale fotbalului romanesc, cum ar fi Danut Lupu, Adrian Bumbescu, Mihai Majearu sau Anton Dobos. In joc a intrat si managerul Viitorului, Daniel Sabou, si el fost fotbalist in Divizia A. Lica Jula, actualul fundas al lui FC Zalau si fost capitan al CFR-ului din Cluj, nu a putut lipsi de la acest eveniment, astfel ca si-a facut si el aparitia pe terenul pe care, de altfel, este obisnuit sa joace. Pana la urma, „parlamentarii” au iesit invingatori.
Meciul s-a disputat pe durata a doua reprize de cate 30 de minute fiecare, iar brigada de arbitri a fost alcatuita din Paul Unimatan, la centru, ajutat la cele doua linii de Ioan Onicas, retras din activitate, si Cristian Pop. Primul gol al partidei a venit in minutul 25, cand Mirel Olahut l-a invins pe portarul Nicolae Moisi. Acesta din urma a fost nevoit sa se mai recunoasca invins inca o data, patru minute mai tarziu, de catre Vali Savadosi.
Aproape de finalul primei reprize a venit si primul gol pentru Selectionata Invitatilor Speciali. Vasile Jula a fost faultat in careu, iar Danut Lupu a transformat penalty-ul cu lejeritate. La scurt timp dupa startul celei de-a doua reprize, Danut Lupu a restabilit egalitatea tot dintr-o lovitura de pedeapsa, obtinuta de acelasi Vasile Jula. Portarul Rafael Ciobotaru a fost eliminat dupa faultul comis, dar centralul Paul Unimatan l-a reprimit pe teren, avand in vedere ca a fost un meci amical. Pana la final, „parlamentarii” au mai inscris de doua ori, prin Dinu Iancu Salajeanu, care a aratat adevarate veleitati de fotbalist. Imediat dupa ultimul fluier, jucatorii celor doua combatante au dat dovada de mult fair-play, adunandu-se apoi pentru o poza de grup.
Selectionata Invitatilor Speciali - Selectionata Parlamentarilor 2 - 4 (1 - 2)
Au marcat: Danut Lupu (2), respectiv Dinu Iancu Salajeanu (2), Mirel Olahut si Vali Savadosi
Selectionata Invitatilor speciali: Nicolae Moisi - Danut Lupu, Adrian Bumbescu, Mihai Majearu, Anton Dobos, Daniel Sabou, Vasile Jula, Alexandru Vegh, Gheorghe Pop, Vasile Filip, Gabriel Oprea, Ioan Sav, Cornel Tarlea, Alexandru Neagota, Septimiu Ormenisan,Cristi Rus si Daniel Baican. Antrenor: Daniel Sabou
Selectionata Parlamentarilor: Rafael Ciobotaru - Vali Savadosi, Titi Chirila, Catalin Buhaianu, Ioan Roman, Adrian Merka, Lucian Bode, Petru Farago, Catalin Hosu si Mirel Olahut. Antrenor: Adrian Merka
Au arbitrat: Paul Unimatan - Ioan Onicas si Cristian Pop.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

18 August 2019
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei

Horoscop

Fecioara
18 August 2019
Citeşte mai mult