Miercuri , 15 Noiembrie 2017

Spectacol muzical-coregrafic de 1 Decembrie

 De Ziua Naţională a României, 1 Decembrie, va avea loc un spectacol muzical-coregrafic găzduit de Casa de Cultură a Sindicatelor din Zalău.

Își dau concursul elevi și profesori de la Liceul de Artă „Ioan Sima” din Zalău – Tudor Lupșe, Alexandru Ardelean, Alice Ghile și Ciprian Ghiurco; elevi și profesori de la secția Școala Populară de Arte și Meserii a Centrului de Cultură și Artă al Județului Sălaj – Andrei Filip, Eliza Moldovan, Andrei Torge, Kulcsar Katalin, Vlad Biriș, formațiile de dansuri „Meseșul jr.”, „Meseșul” și „Veteranii Meseșului”, orchestra Ansamblului folcloric „Meseșul” al Centrului de Cultură și Artă al Județului Sălaj cu soliștii vocali Adriana Baciu Bonțe, Lucreția Bolba, Alexandra Antal, Oana Sabău, Camelia Cherecheș, Ionuț Albert, Paula Ardelean, Lucian Chira și Sergiu Chirilă. Invitatul special al evenimentului este Mariana Deac.

Spectacolul va avea loc vineri, 1 Decembrie 2017, de la ora 17.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Zalău. Intrarea este liberă, pe bază de invitații. Acestea se pot procura de la secretariatul Centrului de Cultură și Artă al Județului Sălaj.  

Evenimentul este organizat de Instituția Prefectului Județului Sălaj, Consiliul Județean Sălaj, Centrul de Cultură și Artă al Județului Sălaj, Primăria municipiului Zalău, Liceul de Artă „Ioan Sima” Zalău şi Casa de Cultură a Sindicatelor Zalău. 

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

19 Noiembrie 2018
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei

Horoscop

Gemeni
19 Noiembrie 2018
Citeşte mai mult