Adresa
oras, România
telefoane
office@salajeanul.ro
Marţi , 13 Februarie , 2018

Spectacol de teatru la Zalău

de Cristina POP

 În data de 22 februarie 2018, la Zalău va avea loc spectacolul de teatru „Ai lu’ Gorobete”, o comedie de Radu Gabriel.

Spectacolul de teatru care va avea loc joi, 22 februarie 2018, ora 18:00, este organizat de Primăria Municipiului Zalău, Casa Municipală de Cultură Zalău, Direcția Județeană pentru Cultură Sălaj și Asociația Trupa de teatru „Noi și… Atât”.

Spectacolul va avea loc în sala de spectacole din Clădirea Transilvania. Din distribuție fac parte actori ai Asociației Trupei de teatru „Noi și… atât” din Mediaș.

Intrarea se face pe bază de invitaţii, în limita locurilor disponibile. Invitațiile se găsesc la Casa Municipală de Cultură Zalău, începând din data de 13 februarie.

 „Vă invităm la un spectacol plin de umor. Toate metehnele românești sunt ironizate într-un șir de scene petrecute în bătătura lui Ilie Gorobete. Ilie Gorobete, familia lui, ginerele neamț și vecina sunt toți cu replici memorabile, de un umor subțire, fără vulgarități. Piesa este scrisă de fostul membru al grupului „Vouă”, buzoianul Radu Gabriel. Intitulată Comedii cu Gorobete, piesa este un colaj alcătuit din cele mai bune momente cu familia Gorobete, scrisă în urma succesului înregistrat cu serialul de televiziune „Ai lu’ Gorobete”, precizează organizatorii.