Marţi , 31 Octombrie 2017

Spectacol caritabil pentru Raluca: „Dar din dar se face rai”

 „Mă numesc Raluca, am 7 ani şi sufăr de leucemie. Vă rog să fiţi alături de mine”, aşa îşi începe povestea Raluca, fetiţa care are nevoie de ajutorul nostru, al fiecăruia, pentru a o ajuta, ca împreună să-i redăm şansa la viaţă.

Sălăjenii sunt invitaţi ca, într-un cadru organizat, să ia parte la concertul caritabil „Dar din dar se face rai”, ce va avea loc joi, 2 noiembrie, începând cu ora 18.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Zalău. S-au alăturat cauzei Ralucăi nume sonore ale muzicii populare: Sava Negrean Brudaşcu, Văru’ Săndel, Mariana Anghel, Ioan Dordoi, Marius Ciprian Pop şi Ansamblul Folcloric „Meseşul”.

Evenimentul este organizat de Centrul de Cultură şi Artă al Judeţului Sălaj, Crucea Roşie, cu sprijinul Grupului de Sprijin „Reuşim Împreună RRR”.

Reamintim că Raluca, o fetiţă de şapte ani, elevă la Şcoala Gimnazială „Gheorghe Lazăr” din Zalău, se află pe un pat de spital. Ea duce o luptă crâncenă cu una dintre cele mai parşive boli: leucemia. Părinţii acesteia au reuşit să comunice cu o clinică specializată din Italia. Suma la care se ridică tratamentul este de 158 de mii de euro, sumă care nu include şi posibile costuri survenite din eventuale complicaţii.   

Comentariile celorlalți

Io pe 31.10.2017 la 12:45
Ce titlu naspa dar din dar se face rai-donati ca fata sa mearga in rai.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

26 Septembrie 2018
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei