Adresa
oras, România
telefoane
office@salajeanul.ro
Joi , 21 Septembrie , 2017

Spectacol caritabil la Jibou: „O zi fără maşină, o zi pentru copiii cu dizabilităţi”

de Cristina POP

 Comunitatea din Jibou este provocată să se mobilizeze joi şi să trăiască pentru o zi „fără maşină”, în cadrul Săptămânii Europene a Mobilităţii, o iniţiativă lansată de Uniunea Europeană cu scopul de a promova mijloacele de deplasare ecologice. 

La Jibou, în această săptămână, ziua de joi este dedicată evenimentului caritabil „O zi fără maşină, o zi pentru copiii cu dizabilităţi”. După această provocare, seara, începând cu ora 19.00, la Casa de Cultură din Jibou, jibouanii sunt aşteptaţi să participe la un spectacol caritabil. Pentru ei vor urca pe scenă mai mulţi artişti: Alina Ceuca, Suzana şi Daciana Vlad, Daniel Raţiu, Ansamblul „Someşul” junior, Ansamblul „Cununa” Jibou, Georgiana Marinescu, formaţia „Samus” Jibou. În cadrul spectacolului vor urca pe scenă şi invitaţi surpriză, care vor susţine un moment umoristic.

Preţul unui bilet va fi 10 lei, banii fiind direcţionaţi spre copiii care suferă de diferite afecţiuni şi care primesc tratament prin intermediul Asociaţiei „Suntem părinţi, nouă ne pasă”.

Organizatorul evenimentului este Primăria Oraşului Jibou, în parteneriat cu Agenţia pentru Protecţia Mediului Sălaj şi Asociaţia „Suntem părinţi, nouă ne pasă”.