Joi , 14 Martie 2019

Sfaturi de la specialisti cu privire la alegerea unei lazi frigorifice portabile

 Congelatorul este o componenta importanta a frigiderului fiind locul unde gospodinele depoziteaza legumele pentru iarna sau preparatele din carne. Atunci cand volumul de alimente este mult prea mare, iar spatiul de depozitare al congelatorului mult prea mic, gospodinele au nevoie de lazi frigorifice incapatoare. Singurul dezavantaj al unui astfel de produs il reprezinta dimensiunile destul de mari motiv pentru care o lada frigorifica este ideala pentru familile care locuiesc la casa.

Cele mai bune lazi frigorifice de pe piata

Whirlpool WH2010A+E 6th Sense

Este unul dintre produsele recomandate datorita capacitatii rapide de congelare. Are un volum total de aproximativ 204 l ceea ce inseamna ca este suficient de spatios pentru a permite depozitarea unui numar ridicat de produse. Consumul de energie electrica este unul moderat gratie faptului ca se incadreaza in clasa energetic A+. Produsul este prevazut inclusiv cu un sistem de siguranta care avertizeaza in momentul in care temperatura din interior a depasit limita admisa.

Arctic O23+

Arctic este unul dintre cei mai mari producatori de aparate electrocasnice de pe piata din Romania ceea ce inseamna ca produsele comercializate sunt printre cele mai bune. Modelul de fata are o capacitate de 230 l fiind suficient de incapator pentru depozitarea unui numar cat mai ridicat de produse.

Specialistii de la www.onlinereview.ro sunt de parere ca achizitionarea acestei lazi frigorifice reprezinta o investitie sigura si profitabila avand in vedere faptul ca este prevazuta si cu o functie de autonomie care ii permite sa mearga fara curent tip de 67 de ore fara ca alimentele din interior sa se dezghete.

Gorenje FHE301W

Este un produs destinat in principal familiilor destul de numeroase datorita capacitatii sale de 290 l. Modelul este prevazut cu functia de avetizare a temperaturilor crescute si dispune si de o autonomie de 50 de ore in cazul intreruperii alimentarii cu energie electrica. Garantia oferita de producator se extinde pana la 60 luni ceea ce inseamna ca niciun cumparator nu trebuie sa isi faca griji legate de calitatea produsului, dar mai ales de eficienta echipei de interventie in caz de nevoie.

Un punct in plus il reprezinta sistemul antibacterian care impiedica dezvoltarea bacteriilor in interiorul lazii frigorifice. Singurul dezavantaj este acela ca are niste dimensiuni destul de generoase fiind nevoie de un spatiu mai mare pentru depozitare.

Zanussi ZFC41400WA

Este unul dintre cele mai mari modele de lazi frigorice de pe piata fiind destinata in principal restaurantelor. Cu o capacitate de 400 l, produsul are totusi un consum moderat de energie electrica datorita incadrarii in clasa energetica A+.  Modelul de fata are si un nivel acceptabil al zgomotului ceea ce reprezinta un mare avantaj in momentul utilizarii.

Indiferent de modelul achizitionat intr-un final, cumparatorii trebuie sa tina cont de unele reguli. Spre exemplu, interiorul trebuie spalat imediat pentru indepartarea murdariei, dar si pentru eliminarea mirosului din fabrica.  Lazile frigorifice nu trebuie amplasate in zone expuse direct la surse de caldura pentru ca nu vor mai da randament maxim. Acestea trebuie asezate in locuri mai ferite unde temperatura sa nu depaseasca 30 grade in timpul zilei.

Salajeanul TV

Meteo

16 Septembrie 2019
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei