Luni , 11 Iunie 2018

Serviciile Voluntare şi Private pentru Situaţii de Urgenţă, pregătite să reacţioneze în situaţii limită

 Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Porolissum” al judeţului Sălaj a organizat şi desfăşurat concursurile profesionale ale Serviciilor Voluntare şi Private pentru Situaţii de Urgenţă, faza judeţeană, vineri, 8 iunie 2018, gazda fiind Stadionul Municipal Zalău. 

Scopul concursului a fost dezvoltarea, perfecţionarea aptitudinilor şi a deprinderilor specifice necesare îndeplinirii acţiunilor de intervenţie a personalului pe linia situaţiilor de urgenţă. 
La competiție s-au înscris şase echipaje ale Serviciilor Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă, respectiv cele din localităţile Sărmăşag, Crasna, Marca, Letca, Buciumi şi Băbeni, precum şi trei echipaje ale Serviciilor Private pentru Situaţii de Urgenţă ai unor operatori economici (Rompetrol Downstream Şimleu Silvaniei, Michelin şi Rominserv Valves IAIFO Zalău).

 

Clasamentul celor mai bune Servicii Voluntare şi Private pentru Situaţii de Urgenţă

SPSU - Locul I a fost ocupat de Serviciul Privat pentru Situaţii de Urgenţă al Michelin, urmat, în ordine, de echipajele Rominserv şi Rompetrol. Pe localităţi, prima poziţie a revenit Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al localităţii Marca, urmat de echipajul localităţii Crasna şi de cel al localităţii Buciumi.
Echipele clasate pe primele locuri au primit diplome, cupe şi au fost felicitate de către comanda I.S.U. pentru pregătirea şi fair-play-ul de care au dat dovadă pe parcursul desfăşurării concursului.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

19 Mai 2019
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei

Horoscop

Rac
19 Mai 2019
Citeşte mai mult