Adresa
oras, România
telefoane
office@salajeanul.ro
Marţi , 11 Septembrie , 2018

Serbia - România 2-2

de Andra M.

România a obţinut un punct mare în deplasarea din Serbia, în a doua etapă din Liga Naţiunilor. S-a terminat 2-2 la Belgrad, unde Alexandru Mitriţă putea aduce victoria „tricolorilor” chiar în minutul 90.

Cu şase schimbări în primul 11 faţă de meciul cu Muntenegru, defensiva României s-a clătinat prima dată după doar opt minute, când Tătăruşanu a respins în bară lovitura de cap a lui Mitrovic.

Atacantul lui Fulham nu a mai ratat a doua oară. După o neînţelegere a fundaşilor români, a deschis scorul cu o execuţie cu călcâiul, din apropiere.

Bara lui Chipciu din minutul 45 a fost cel mai periculos moment al echipei noastre în prima repriză. Imediat după pauză, tot Chipciu a obţinut penalty la un duel cu Kolarov. Nicolae Stanciu a executat impecabil şi a egalat.

Sârbii au revenit la conducere prin acelaşi Mitrovic, care a marcat un gol superb dintre trei fundaşi români. Bucuria gazdelor a durat doar cinci minute. Stanciu a avut un şut respins în corner, tot el a executat lovitura de colţ, din care Țucudean a restabilit egalitatea, cu o deviere splendidă.

România putea lua toate punctele dacă Mitriţă nu rata în minutul 90. S-a terminat 2-2, iar în următoarea etapă din Liga Naţiunilor, România joacă în Lituania.