Joi , 20 Aprilie 2017

Septimiu Țurcaș, ales președinte PNL Șimleu

 Primarul orașului Șimleu Silvaniei a fost ales, pentru prima dată, președinte al PNL Șimleu Silvaniei. Sunt primele alegeri în organizația locală după fuziunea PDL cu PNL.

 

PNL Șimleu Silvaniei a avut miercuri alegeri pentru structura de conducere, primele alegeri după fuziunea dintre PDL și PNL. În urma voturilor celor 50 de membri prezenți la  conferința organizației locale, a fost ales președinte primarul Septimiu Țurcaș, cu majoritate de voturi, doar patru voturi fiind împotriva sa. Din conducerea PNL Șimleu Silvaniei mai fac parte vicepreședinții: Ardelean Nicolae, Oprea Mihai, Lazar Radu si Porcar Doina. Membrii BPL sunt: Chiș Adrian, Chifor Iuliu, Ilieș Marius, Kun Adrian, Man Cosmin, Pop Cornel, Sabo Ioan, Sabou Romeo. Trezorier: Cordiș Andrada.

”În fiecare echipă cred că este loc de mai bine, dar cred cu adevărat că în acest moment PNL Șimleu are cea mai bună echipă din ultimii ani. Este la fel de adevărat că unirea celor două partide, PNL și PDL, a contribuit la consolidarea unei forțe politice puternice la nivelul orașului nostru. Am încercat să nu fiu o piedică în schimbarea președintelui, așa că mi-am votat, din spirit de fair play, contracandidatul. În afara mea au mai fost 3 colegi care au făcut același lucru și cred că este normal ca într-o echipa să fie opinii diferite. Consider că orice candidatură politică este un curaj, în condițiile în care societatea civilă întoarce spatele politicului în România. Știu că și în Șimleu au existat și există nemulțumiri obiective și subiective, lucru normal de altfel. Obiectivul nostru pe termen lung este același: să facem o politică locală apreciată de majoritatea șimleuanilor. Cred în această echipă și vă garantez că voi conduce organizația cu deschidere și autoritate”, a scris Septimiu Țurcaș pe pagina de Facebook, imediat după validarea sa ca președinte.

Contracandidatul lui Septimiu Țurcaș  a fost Marius Ilieș, un om de afaceri șimleuan. 

Comentariile celorlalți

Simu pe 23.04.2017 la 14:14
Cum se poate ca P N L -ul istoric nu are oameni demni de a conduce acest partid ? Si Fostul P D L cu oameni destepti au ajuns sa conduca P N L -ul Salajan. Sa traiasca Basescu ca a tinut linga el oameni destepti !!!
Bejenariu pe 23.04.2017 la 12:32
Demn de funcția ce o detine sincere felicitări

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

20 Iunie 2018
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei

Horoscop

Fecioara
20 Iunie 2018
Citeşte mai mult