Joi , 9 Noiembrie 2017

Senatorul Vasile Cristian Lungu, la Bruxelles

 Senatorul PMP Vasile Cristian Lungu participă, la Bruxelles, la Forumul European al tinerilor parlamentari.

 

Între 6 şi 8 noiembrie, senatorul sălăjean Vasile Cristian Lungu participă la EU40 Young Parliament Members European Forum, alături de senatori și deputați din Parlamentul României, eveniment ce este găzduit anual de Parlamentul European.

 

„Sunt la Bruxelles pentru a reprezenta PMP, alături de colegi senatori şi deputaţi din Parlamentul României, la Forumul Tinerilor Parlamentari, care are loc anual. În acest an am avut şansa să-l ascultăm pe Herman Van Rompuy, fost prim-ministru al Belgiei şi fost preşedinte al Consiliului European, căruia i-am şi adresat două întrebări în prima sesiune de întrebări. Tema principală este aceea a populismului şi a noilor partide, poate chiar extremiste, care au ajuns deja în parlamentele naţionale, care au fost cauzele, ce consecinţe vor rezulta din aceste acţiuni şi cum putem readuce practic acest curent european în centrul atenţiei electoratului în fiecare ţară”, a declarant, pentru Sălăjeanul, senatorul PMP de Sălaj - Vasile Cristian Lungu. 

 

În cadrul acestui forum, tinerii parlamentari se vor întâlni şi cu președintele Parlamentului European, Antonio Tajani, precum şi cu Jean Claude Junker, preşedintele Comisiei Europene. 

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

26 Septembrie 2018
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei

Horoscop

Leu
26 Septembrie 2018
Citeşte mai mult