Luni , 11 Decembrie 2017

Senatorul Lungu propune: Ambulanţă şi creşă în fiecare comună

 Proiectul de buget pentru anul 2018 intră   în dezbaterea comisiilor din Parlament. Senatorul Cristian Vasile Lungu a depus 114 amendamente.

Senatorul PMP de Sălaj, Cristian Vasile Lungu, a depus 114 amendamente pe proiectul de buget de stat pentru anul viitor. Pentru fiecare comună sălăjeană, senatorul propune dotarea cu o ambulanţă şi construirea unei creşe.

Am depus, ca senator de Sălaj, un număr de 114 amendamente ce constau în primul rând în construcţia de creşe şi dotarea cu ambulanţe în fiecare comună  a judeţului Sălaj. Aceasta a fost, de fapt, o propunere electorală a PSD-ului şi noi, prin acest demers, vrem să forţăm PSD-ul să-şi ţină promisiunile electorale. Şi astfel, pentru judeţul Sălaj în special, dorim să le oferim şansa să respecte ce au promis acum un an şi să ajute fiecare comună din judeţul Sălaj cu ambulanţe şi, de asemenea, să construiască o creşă în fiecare comună”, a declarat    Vasile Cristian Lungu, senator PMP.

Senatorul sălăjean spune că nu a făcut altceva decât să ia din programul de guvernare al PSD promisiunea de a dota fiecare comună cu o ambulanţă şi construirea de creşe.  Parlamentarii PMP au despus peste 3.300 de amendamente la Proiectul bugetului de stat. 

Comentariile celorlalți

ileana pe 09.02.2018 la 10:23
ce crese?unde mai sunt tineri la sate sa aiba copii mici,chiar daca au nu lucreaza,acuma este domnie ,stau doi ani acasa cu copilul nu cum am stat noi trei luni apoi la serviciu,tinerii din ziua de azi nu stiu ce i greul se plang de bani,de lucru,de tot
Roza pe 11.12.2017 la 20:00
Dotarea cu ambulante a localitatilor, precis ca a furat idea de la Como.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

25 Aprilie 2020
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei