Joi , 7 Februarie 2019

Selectarea cadrelor medicale în proiectul “ProGeneRare”

 Centrul Noro din Zalău va face o selecţie a cadrelor medicale în cadrul proiectului “ProGeneRare”, care are ca scop principal îmbunătăţirea serviciilor medicale în ceea ce priveşte bolile rare. În urma acestui proiect vor fi selectate 1000 de persoane.

Centrul Noro din Zalău, care se ocupă de cei care suferă de boli rare, va face o selecţie a cadrelor medicale cu scopul îmbunătăţirii competențelor profesionale ale personalului medical în ceea ce priveşte bolile genetice rare, în cadrul proiectului “ProGeneRare”.  Mai exact în urma acestui proiect se vor selecta 1000 de persoane în grupul țintă, dintre care 860 de medici și 140 de asistenți medicali. Vor fi vizate diverse categorii de personal medical implicat în realizarea actului medical, medici primari, specialiști, rezidenți și asistenți medicali din specialități relevante pentru managementul bolilor rare.

Grupul țintă al proiectului va fi constituit din persoane implicate în furnizarea de servicii medicale și totodată în implementarea programelor prioritare de sănătate, angajați în instituții publice care oferă servicii medicale, de sănătate publică, precum și în cabinete de medicină de familie aflați în relații contractuale cu Casa de Asigurări de Sănătate, în contextul proiectului care vizează domeniul bolilor rare și al geneticii medicale.

Termenul limită de depunere a dosarelor de înscriere pentru cursurile organizate la Zalău se prelungeşte până la data de 15 februarie 2019.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

18 August 2019
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei

Horoscop

Leu
18 August 2019
Citeşte mai mult