Vineri , 9 Februarie 2018

Se reiau lucrările la parcarea de la Hala Agroalimentară. Circulaţie va fi închisă pe strada Simion Oros

 Se reiau lucrările la parcarea din spatele Halei Agroalimentare. Pentru buna desfăşurare a acestora, s-a luat decizia ca circulaţia să fie închisă pe strada Simion Oros începând de luni, 12 februarie.

 

În cadrul ședinței de miercuri, 7 februarie, la care au participat viceprimarul municipiului Zalău, Teodor Bălăjel, reprezentanți ai Direcției Tehnice din cadrul instituției și constructorul, s-a stabilit data de 12 februarie pentru începerea  lucrărilor de „refacere acoperire Valea Zalăului”, necesare finalizării obiectivului de investiții ,,Amenajare parcare și amenajare peisagistică pentru piața agroalimentară din zona centrală”.

 

Pentru buna desfășurare a lucrărilor, începând de luni, 12 februarie, circulația pe Strada Simion Oros, de la trecerea de pietoni din fața Inspectoratului Școlar Județean până la intersecția dintre Strada Simion Oros cu Strada Parcului, va fi închisă. Vor face excepţie şi va fi posibilă circulaţia pentru riverani - accesul auto este permis până la parcarea supraterană nou construită, cu acces dinspre Strada 22 Decembrie 1989 şi pentru cei care vin să aprovizioneze Hala Agroalimentară, accesul acestora fiind permis dinspre Strada 22 Decembrie 1989. Circulația va fi dirijată prin indicatoare rutiere”, se arată într-un comunicat remis de Primăria Municipiului Zalău.

 

Lucrările constau în: desfacerea acoperirii Văii Zalăului în zona cuprinsă între Inspectoratul Școlar Județean și intrarea în centrul comercial Mall, dinspre Strada Simion Oros. De asemenea, se realizează lucrări de consolidare a malurilor văii și se reface acoperirea văii. Termenul de execuție este de 11 săptămâni, iar valoarea contractului de lucrări este de 800.033,66 lei inclusiv TVA.  

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

14 Decembrie 2018
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei

Horoscop

Leu
14 Decembrie 2018
Citeşte mai mult