Vineri , 12 Octombrie 2018

Se fac angajări în străinătate

Potrivit informaţiilor postate pe site-ul ANOFM, cele mai multe locuri de muncă vacante, respectiv 963, sunt disponibile în Spania unde se caută pentru angajare muncitori necalificaţi în agricultură, la cules căpșuni şi struguri, tractorist, sudor şi operator centrale electrice.

 

În Germania sunt libere alte 513 posturi pentru curier, personal curățenie, electrician, sudor,  lăcătuș, instalator, șofer camion, manager, inginer şi tehnicieni. Şanse de angajare au şi cei care vor să îşi desfăşoarea activitatea în Marea Britanie unde, de asemenea, figurează vacante 201 posturi pentru muncitor în industria piscicolă şi  curier liber profesionist, dar şi cei care vor să lucreze în Olanda, unde sunt vacante alte 82 de posturi.

 

Sălăjenii aflaţi în căutarea unui loc de muncă pot opta şi pentru cele 80 de locuri de muncă declarate vacante în Letonia, pentru cele 75 din Irlanda sau pentru cele 69 de posturi din Ungaria.

 

Tot în această perioadă mai sunt libere locuri de muncă în ţări precum Estonia, Polonia, Norvegia, Slovacia, Franţa, Belgia şi Croaţia. Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona ofertele accesând www.eures.anofm.ro sau se pot prezenta la sediul agenţiei judeţene pentru ocuparea forţei de muncă de domiciliu sau reşedinţă, unde consilierul EURES îi poate îndruma.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

16 Iunie 2019
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei

Horoscop