Miercuri , 8 Noiembrie 2017

Se caută director la ANRSPS Jibou

 Agenția Națională a Funcționarilor Publici organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei publice de conducere vacante de director executiv - Unitatea Teritorială 95 – localitatea Jibou, județul Sălaj, din cadrul Administraţiei Naţionale a Rezervelor de Stat şi Probleme Speciale.

Cei care doresc să ocupe această funcţie, trebuie să aibă studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în ştiinţe inginereşti sau în ştiinţe economice. De asemenea, ei trebuie să aibă şi studii de masterat sau postuniversitare absolvite în domeniul administraţiei publice, management ori în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice, în condiţiile legii. O altă condiţie se referă la vechimea în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice, de minimum trei ani.

Proba scrisă a concursului va avea loc în 6 decembrie 2017, ora 10:00, iar data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Administraţia Naţională a Rezervelor de Stat şi Probleme Speciale se organizează şi funcţionează ca organ de specialitate al administraţiei publice centrale, cu personalitate juridică, în subordinea Ministerului Administraţiei şi Internelor, finanţată integral de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Administraţiei şi Internelor. Administraţia Naţională a Rezervelor de Stat şi Probleme Speciale face parte din structurile de ordine şi siguranţă publică din subordinea Ministerului Administraţiei şi Internelor.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

26 Septembrie 2018
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei