Miercuri , 6 Februarie 2019

Se caută 29 de asistenţi sociali experţi

 Ministerul Muncii şi Justiţiei Sociale va angaja 29 de asistenţi sociali experţi. Rolul acestora este de a identifica tinerii care nici nu învaţă şi nici nu lucrează şi de a-i integra pe piaţa muncii. În Sălaj există, în momentul de faţă, doi astfel de asistenţi sociali, în cadrul Agenţiei Judeţene pentru Plăţi şi Inspecţie Socială. 

Potrivit unui anunţ publicat în data de 25 ianuarie, pe site-ul Agenţiei Naţionale pentru Plăţi şi Inspecţie Socială, Ministerul Muncii şi Justiţiei Sociale va angaja 29 de asistenţi sociali experţi, în afara organigramei, pentru implementarea proiectului Intespo, Înregistrarea Tinerilor în Evidenţele Serviciului Public de Ocupare. Angajările se vor face în perioada 16 ianuarie – 27 februarie 2019.

Astfel, responsabilitatea majoră a acestor experţi care vor face parte din echipele de intervenţie locală este de a identifica tinerii care nici nu învaţă şi nici nu lucrează, de a dezvolta reţelele de sprijin la nivel comunitar şi, nu în ultimul rând, de a facilita încheierea protocoalelor de colaborare active cu diferiţi parteneri locali  care au interese în proiecte  asemănătoare.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

18 August 2019
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei

Horoscop

Gemeni
18 August 2019
Citeşte mai mult