Miercuri , 13 Martie 2019

Schimbări importante în echipa de FED Cup a României

Florin Segărceanu, căpitanul nejucător al echipei de Fed Cup al naționalei României anunță schimbări importante în echipa „tricolorelor”. Florin Segărceanu a tras linie în urma confruntării cu Cehia, 3-2 pentru România. Astfel, acesta intenționează să realizeze câteva schimbări pentru confruntarea cu Franța, care va avea loc în perioada 21-23 aprilie. Pentru întâlnirea de la Rouan, căpitanul nejucător vrea ca România să fie mult mai bine pregătită pentru proba de simplu.

Ana Bogdan sare din schemă

Florin Segărceanu dorește să întărească opțiunile pentru proba de simplu. Simona Halep (nr. 2 WTA) va fi în continuare prima rachetă a României, iar noutatea o reprezintă faptul că Irina Begu (nr. 70 WTA), cel mai probabil, va deveni a doua rachetă a echipei. În plus, Raluca Olaru (numărul 38 mondial la dublu) se va alătura Monicăi Niculescu la proba de dublu. Astfel, Mihaela Buzărnescu (nr. 31 WTA) va deveni rezervă la proba de simplu, iar Ana Bogdan va sări din schemă. Florin Segărceanu va comunica decizia finală la începutul lunii aprilie, după turneul de la Miami.

În februarie, România a învins Cehia, deţinătoarea trofeului, cu scorul de 3-2, la Ostrava, după victoria dramatică a perechii Irina Begu / Monica Niculescu în faţa cuplului Barbora Krejcikova / Katerina Siniakova, scor 6-7 (2), 6-4, 6-4.

Salajeanul TV

Meteo

16 Septembrie 2019
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei

Horoscop

Peşti
16 Septembrie 2019
Citeşte mai mult