Luni , 12 Februarie 2018

Şase studenţi ai Academiei de Poliţie, în practică în Sălaj

 La Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Sălaj a început, din această săptămână, un nou stagiu de practică pentru șase studenţi ai Facultăţii de Jandarmi din cadrul Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti, stagiu ce se va încheia în data de 09 martie 2018. 

Un număr de doi studenţi de anul I vor fi repartizaţi Detaşamentului I Jandarmi Mobil, unde vor executa misiuni de ordine publică, trei studenţi de anul II se vor familiariza cu misiuni specifice de pază şi protecţie instituţională, iar un student de anul IV va participa la activităţile specifice Serviciului Ordine şi Siguranţă Publică din cadrul Statului Major. Alţi trei studenţi, aflaţi în anul III de studiu și care se află în prezent în practică la Centrul de Perfecţionare a Pregătirii Cadrelor Jandarmi Montan „Regele Carol I” Sinaia, se vor alătura colegilor lor în data de 19 februartie 2018 şi îşi vor continua stagiul de pratică în cadrul Detaşamentului 1 Jandarmi Mobil.

Studenţii vor fi coordonaţi şi îndrumaţi de tutori ofiţeri jandarmi cu experienţă în activitatea profesională şi vor participa la toate activităţile desfăşurate de aceştia, urmărindu-se realizarea obiectivelor şi măsurilor prevăzute în programa de învăţământ. Stagiul de practică are un caracter practic-aplicativ, principalele modalităţi de pregătire fiind însuşirea modului de acţiune în cadrul elementelor de dispozitiv, studiul individual, participarea la diferite misiuni de ordine publică, activităţile având ca scop aprofundarea şi consolidarea cunoştinţelor asimilate, formarea, dezvoltarea şi perfecţionarea deprinderilor practice.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

18 Februarie 2019
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei

Horoscop

Berbec
18 Februarie 2019
Citeşte mai mult