Miercuri , 2 Noiembrie 2016

Sălăjenii, faţă în faţă cu specialiştii ANAF

Săptămâna viitoare, sălăjenii vor avea ocazia să participe la o întrunire cu specialiştii de la Finanţe. Întâlnirea va avea loc miercuri, nouă noiembrie, la sediul Camerei de Comerţ şi Industrie a Judeţului Sălaj.

Potrivit declaraţiilor Directorului Executiv Adjunct al Agenţiei Judeţene a Finanţelor Publice Sălaj, Cornel Magyar, întâlnirea din nouă noiembrie face parte din seria de întâlniri lunare organizate de instituţie, cu sprijinul Camerei de Comerţ şi Industrie. Astfel, întrevederile specialiştilor din Finanţe cu contribuabilii într-un cadru organizat reprezintă o modalitate de eficientizare a comunicării dintre instituţie şi beneficiari.

Tema principală de discuţie a întâlnirii de miercuri este completarea şi depunerea Formularului 394- Declaraţie informativă privind livrările/prestările şi achiziţiile efectuate pe teritoriul naţional de persoanele înregistrate în scopuri de TVA. Cu prilejul acestei întâlniri vor fi abordate şi aspecte legate de actele normative cu incidenţa fiscală în luna octombrie, dar  şi alte nelămuriri ale contribuabililor în ceea ce priveşte aplicarea legislaţiei fiscale, informează Biroul Comunicare şi Servicii Interne al Administraţiei Judeţeane a Finanţelor Publice Sălaj prin intermediul unui comunicat de presă.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

22 Martie 2019
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei