Vineri , 10 August 2018

S-a semnat contractul de finanțare pentru proiectul privind creșterea eficienței energetice a Liceului de Artă Ioan Sima din Zalău

Liceul de Artă Ioan Sima din municipiu va intra în reabilitare. În cursul zilei de ieri a fost semnat contractul de finanțare pentru lucrările care vizează creșterea eficienței energetice a Liceului de Artă Ioan  Sima din municipiu.  

Valoarea totală a acestui proiect este de 6.924.704,46 lei, din care fondurile atrase reprezintă 4.257.061,15 lei. Potrivit unui comunicat de presă primit de la Primăria Municipiului Zalău, “scopul proiectului este  de a îmbunătăţi din punct de vedere energetic infrastructura educaţională a acestei unităţi de învăţământ, de a contribui în mod direct la reducerea consumului de energie din surse convenţionale şi la reducerea emisiilor de CO2 eliberate în atmosfera”. La finaul proiectului, aproximativ 500 de elevi ;i 85 de cadre didactice vor beneficia de condiţii mai bune pentru desfăşurarea activităţilor zilnice.

Mai  sunt în evaluare, pe acest tip de finanţare, anunţă municipalitatea, încă trei proiecte. Unităţile de învăţământ avute în vedere sunt  Liceul Ortodox “Sfântul Nicolae”, Liceul cu program sportiv “Avram Iancu” şi Liceul Reformat “Wesselenyi”, urmând ca în perioada următoare să fie semnate contractele de finanţare.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

19 Aprilie 2019
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei

Horoscop

Peşti
19 Aprilie 2019
Citeşte mai mult