Joi , 13 Septembrie 2018

România U21- Bosnia U21 2-0

Ianis Hagi a strălucit în meciul câştigat de naţionala de tineret în faţa Bosniei, scor 2-0, la Ovidiu. Fiul lui Gică Hagi a dat gol direct din corner şi a pasat decisiv pentru reuşita lui Adrian Petre.

Se vede Euro 2019 pentru „tricolorii” mici. Naţionala lui Mirel Rădoi a învins fostul lider Bosnia şi a urcat pe primul loc în Grupa 8 a preliminariilor.

Naţionala de tineret este aproape să revină la Euro după 20 de ani. „Tricolorii” mici au devenit lideri în Grupa 8, după victoria cu Bosnia, de la Ovidiu, la capătul unui meci în care Ianis Hagi a fost strălucitor.

Fiul lui Gică Hagi a pasat la golul de 1-0, marcat de Adrian Petre, şi a înscris al doilea gol al României, direct din corner, cu o execuţie la care şi tatăl său şi-a pus mâinile în cap.

„Contează să terminăm bine şi până acum asta facem. Avem două victorii, mai avem două meciuri şi e important să scoatem cel puţin 4 puncte. Suntem la un pas să facem istorie. La început porneam fără multe şanse, doar intram pe teren şi vedeam ce iese. Acum am ajuns în situaţia asta şi avem prima şansă. Am muncit mult şi merităm”, a declarat Hagi jr. la FRF TV.

Întrebat ce cuvânt caracterizează cel mai bine actuala generaţie de la U21, Ianis Hagi a răspuns fără să stea pe gânduri: „Ambiţie”.

Evident, mijlocaşul de 19 ani a fost întrebat şi despre golul superb pe care l-a marcat. „Mă gândeam încă din prima repriză, dar nu aveam vântul. Am aşteptat repriza a doua şi mi-a ieşit. Mi-a mai ieşit şi la antrenamente. Ţine de moment, de inspiraţie, de instinct. Mi-am ascultat instinctul şi am dat la poartă”, a explicat Ianis Hagi.

Salajeanul TV

Meteo

23 Iulie 2019
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei

Horoscop

Peşti
23 Iulie 2019
Citeşte mai mult