Vineri , 11 Ianuarie 2019

Revelionul pensionarilor ajunge la a cincea ediţie

Revelionul pensionarilor sălăjeni ajunge, anul acesta, la cea de-a cincea ediţie. În 25 ianuarie, pensionarii vor petrece aşa cum se cuvine, cu meniuri alese şi băuturi pe măsură. Nu vor lipsi nici activităţile distractive, concursurile şi, evident, dansul.

Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor care numără, în Sălaj, aproximativ 11.000 de membri, organizează, şi anul acesta, revelionul pensionarilor. Alături de alte activităţi culturale şi sportive, cum ar fi concursurile de pescuit, de şah sau de table, revelionul a devenit deja o tradiţie în rândul pensionarilor sălăjeni. Preşedintele Casei de Ajutor Reciproc, Ioan Ivaşcău, spune că„ atât concursul de pescuit, cât şi revelionul l-am făcut în ideea că este o acţiune pe care o realizăm la câţiva ani ca să-i mai scoatem din mediul lor de linişte pe pensionari.”

Revelionul pensionarilor care sunt membri ai CARP Sălaj va avea loc în acest an în data de 25 ianuarie, la un restaurant din Zalău. Costul meniului este unul mai mult simbolic, 100 lei de persoană, iar participanţii vor avea parte de o petrecere frumoasă, cu mâncăruri şi băuturi alese, muzică şi  activităţi distractive. Nu vor lipsi  concursurile de bancuri şi de cântece, nici premiile.  Revelionul pensionarilor va începe la ora 18 şi va dura atâta vreme cât  cei prezenţi se vor simţi bine. La miezul nopţii va veni şi mult aşteptatul tort cu artificii.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

16 Iunie 2019
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei

Horoscop

Taur
16 Iunie 2019
Citeşte mai mult