Vineri , 10 Ianuarie 2020

Reţinuţi de poliţişti pentru tâlhărie

Doi tineri cu vârste cuprinse între 21 şi 35 de ani, ambii din comuna Fildu de Jos, au fost reţinuţi de poliţişti, iar vineri, 10 ianuarie, au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Jibou cu propunere de arestare preventivă, după ce, prin violență, iau  furat unui bărbat telefonul şi o sumă de bani.
Cercetările efectate de poliţiştii din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Sînmihaiu Almaşului au stabilit că la data de 1 ianuarie, tinerii au deposedat prin violenţă un bărbat de 43 de ani din comuna Meseşenii de Jos, de telefonul mobil, 1.400 lei, respectiv 250 de euro. Din prejudiciul cauzat a fost recuperat telefonul mobil. Fapta a fost comisă pe stradă, în localitatea Fildu de Mijloc.
 
În baza ordonanţei de reţinere emisă de poliţişti, joi, 9 ianuarie, cei în cauză au fost reținuţi şi depuşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Sălaj, sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie, iar în 10 ianuarie au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Jibou cu propunere de arestare preventivă, instanța dispunând măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.
Cercetările continuă pentru administrarea întregului probatoriu.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

25 Aprilie 2020
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei