Luni , 13 Ianuarie 2020

Reţinut pentru încălcarea ordinului de protecţie

Un tânăr de 31 de ani din municipiul Zalău a fost reţinut de poliţiştii din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Hida după ce a încălcat ordinul de protecţie emis de Judecătoria Jibou. Ulterior, faţă de acesta, procurorul a dispus măsura controlului judiciar pentru 30 de zile.
Potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj, în 10 ianuarie, poliţiştii s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că tânărul a încălcat măsurile dispuse prin ordinul de protecție, emis de Judecătoria Jibou, privind păstrarea distanței de 200 m față de mama sa şi locuinţa acesteia.
În baza ordonanţei de reţinere emisă de poliţişti în aceeași zi, cel în cauză a fost reţinut şi depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Sălaj, iar sâmbătă a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Jibou în vederea luării unei măsuri preventive. Faţă de acesta a fost luată măsura controlului judiciar, pentru o perioadă de 30 de zile.  
Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunii de încălcare a ordinului de protecție, faptă prevăzută de articolul 32, din Legea 217/2003 pentru prevenirea şi combaterea violenţei domestice.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

25 Aprilie 2020
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei