Joi , 14 Decembrie 2017

Ramona Marincaş a demisionat din funcţia de director de la Spitalul Judeţean

Ramona Marincaş, directorul de îngrijiri medicale al Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău, a demisionat din funcţia pe care o deţinea la Spitalul Județean Zalău. Aceasta va activa începând cu data de 1 Ianuarie 2018 la Spitalul Judeţean Satu Mare pentru o perioadă de un an.  

 

Potrivit conducerii Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău, Ramonei Marincaş i-a fost solicitată detaşarea la Spitalul Judeţean Satu Mare pentru o perioadă de un an. Aceasta şi-a înaintat demisia din funcţia de director de îngrijiri medicale, iar momentan se află în concediu, urmând ca de la 1 ianuarie să activeze la Spitalul din Satu Mare. Postul acesteia la Spitalul din Zalău rămâne blocat în această perioadă şi va putea fi ocupat doar temporar de către altcineva.

 

Liliana Neaga confirmă pierderea care o reprezintă pentru Spital această plecare a Ramonei Marincaş: „Orice om de calitate care pleacă este o pierdere, însă munca pe care a depus-o s-a materializat inclusiv prin formarea unei echipe valoroase de asistenţi care poate continua activitatea începută de dânsa”, a declarat Liliana Neaga, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău.

Ramona Marincaş a obținut un nou mandat de director de îngrijiri medicale la Spital, pentru o perioadă de trei ani, după concursul organizat de unitatea spitalicească în vara acestui an.

 

Meritele Ramonei Marincaş sunt multiple. Ea a fost declarată pentru al doilea an consecutiv Practicianul Anului de către Infection Prevention Society, societatea de prevenire a infecţiilor din Marea Britanie. Prin aportul său, la Spitalul Județean au fost implementate numeroase proiecte legate de prevenirea şi controlul infecţiilor nosocomiale, precum şi organizarea Conferinţei de Sterilizare.

 

Ramona Marincaş lucrează la Spitalul din Zalău de aproximativ 30 de ani, devenind în 2010 director de îngrijiri medicale, funcţie deţinută până în prezent. 

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

22 Martie 2019
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei