Joi , 13 Septembrie 2018

Rădoi a vorbit despre golul de generic al lui Ianis Hagi

Naționala pregătită de Mirel Rădoi a făcut un pas important către Euro 2019 odată cu victoria de la Ovidiu. Ianis Hagi a fost unul dintre cei mai buni oameni ai tricolorilor, decarul naționalei și al Viitorului reușind un gol direct din corner, care l-a făcut pe Gică Hagi să-și pună mâinile în cap.

Mirel Rădoi a vorbit la conferința de presă de la finalul partidei despre execuția lui Ianis Hagi, una care a amintit de golurile de generic marcate de „Regele” Gheorghe Hagi. Selecționerul Naționalei U21 îi prevede un viitor mare lui Ianis, care în duelul cu Bosnia a dat un gol și a oferit un asisst.

„El a mai încercat și la antrenament asemenea execuție. Chiar a văzut câteva probleme ale portarului și pe lângă cornerele pe care am încercat să le executăm direct sau scurt, și șuturile de la distanță erau cu probleme pentru portarul advers. Mă bucur pentru el, a fost un gol de generic. Asta înseamnă că ușor, ușor îi va călca pe urme tatălui său”, a declarat Mirel Rădoi la conferința de presă de la finalul partidei.

România U21 mai are două meciuri de jucat din campania de calificare la Euro 2019, cu Ţara Galilor şi Liechtenstein, pe 12, respectiv 16 octombrie, ambele acasă.

Salajeanul TV

Meteo

23 Iulie 2019
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei

Horoscop

Rac
23 Iulie 2019
Citeşte mai mult