Adresa
oras, România
telefoane
office@salajeanul.ro
Joi , 26 Octombrie , 2017

Propuneri pentru agenda culturală a judeţului Sălaj

de Cristina POP

 Centrul de Cultură şi Artă al Judeţului Sălaj invită la dialog instituţiile, primăriile şi ONG-urile din judeţul Sălaj pentru a întocmi, împreună, agenda culturală a anului 2018. 

Centrul de Cultură și Artă al Județului Sălaj, instituție a Consiliului Județean Sălaj, invită primăriile, instituțiile publice de cultură și ONG-urile cu activitate în domeniul cultural din județul Sălaj să comunice, până în 17 noiembrie a.c., pe adresele de e-mail și fax ale instituției, Agenda culturală pe anul 2018. Este vorba despre manifestări culturale organizate de primării sau de alte instituții/organizații de pe raza unităților administrativ-teritoriale, propuneri de manifestări culturale, programe, proiecte, spectacole pentru care se solicită sprijin de la CCAJS. De asemenea, se primesc propuneri pentru editarea, cu sprijinul instituției (prin Editura „Caiete Silvane”), în anul 2018, de monografii ale localităților/școlilor/bisericilor, precum și alte tipuri de publicații (cărți diverse, reviste, pliante etc.).

Nu în ultimul rând, sunt aşteptate propuneri pentru realizarea agendei manifestărilor dedicate Centenarului Marii Uniri, inclusiv manifestările pentru care se solicită sprijin din partea Consiliului Județean Sălaj/Centrului de Cultură și Artă al Județului Sălaj.