Miercuri , 14 Februarie 2018

Profesionalismul pompierilor sălăjeni, apreciat în urma intervenţiei de la Moftinu

 În anul 2017, pompierii sălăjeni au fost implicați într-o acțiune complexă, respectiv stingerea incendiului produs la sonda de gaz din localitatea Moftinu Mare din judeţul Satu Mare, la care unitatea din Sălaj a participat cu o grupare operativă formată din 60 de cadre și patru mijloace de intervenţie.

După o intervenţie grea, care a durat 20 de zile, focul a fost stins. În semn de respect pentru profesionalismul pompierilor sălăjeni dovedit în cazul intervenţiei la sonda de gaz din localitatea Moftinu Mare, judeţul Satu Mare, reprezentanţii firmei canadiene au transmis o scrisoare de mulţumire.

 

„Doresc să vă adresez pe această cale mulțumiri pentru ajutorul oferit companiei Serinus Energy în perioada nefericită a intervenţiei la sonda de gaz, incident pe care compania noastră l-a experimentat în ultimele săptămâni din decembrie 2017 şi în prima parte a lunii ianuarie 2018. Echipamentul pus la dispoziţie de către dvs., pregătirea şi personalul cu care aţi participat au fost extrem de impresionante şi fără contribuţia dvs. nu s-ar fi putut conferi siguranţa necesară echipei noastre de intervenţie. Perioada în care s-a intervenit la sondă a fost una extrem de tensionată atât pentru conducerea companiei noastre, cât şi pentru membrii echipei de intervenţie, iar ajutorul oferit de dvs. a fost substanţial pentru companie din perspectiva recâştigării controlului asupra sondei de gaz într-o scurtă perioadă de timp. Incidentul a fost unul dintre cele mai serioase care pot apărea în domeniul companiilor de petrol şi gaz, iar maniera în care echipa noastră a acţionat pentru a soluţiona incidentul apărut a fost cu adevărat impresionantă. Acest efort al echipei noastre nu ar fi fost încununat de succes fără suportul echipei dvs. Vă mulţumim din nou pentru ajutorul oferit companiei Serinus în această perioadă dificilă şi rămânem recunoscători pentru asistenţa acordată”, se arată în scrisoarea de mulţumire adresată pompierilor sălăjeni, semnată de Jeffrey Auld, preşedinte şi director executiv. 

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

13 Decembrie 2018
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei

Horoscop

Vărsător
13 Decembrie 2018
Citeşte mai mult