Marţi , 6 Martie 2018

Prinsă în flagrant în timp ce fura dintr-o locuinţă de pe strada Cloşca

 Jandarmii sălăjeni au prins în flagrant o persoană bănuită de comiterea unui furt din locuinţă.

Luni, 5 martie 2018, în jurul orei 14.10, în urma unei sesizări telefonice, un echipaj de jandarmi a identificat o persoană de sex feminin care a pătruns fără drept într-o locuinţă de pe strada Cloşca, din municipiul Zalău, de unde a sustras un portofel cu suma de 140 lei, fiind surprinsă asupra faptei de către proprietar.

Prejudiciul, constând într-un portofel, documentele personale şi suma de 140 lei, a fost recuperat în totalitate și restituit părții vătămate.

În cauză s-au întocmit acte de constatare privind săvârşirea infracţiunii de furt calificat, faptă prevăzută de art. 229 Cod Penal, faţă de suspecta A.E. de 19 ani, urmând ca actele de constatare să fie înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău, pentru continuarea cercetărilor.

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Sălaj recomandă cetăţenilor să manifeste vigilenţă, să verifice integritatea sistemelor de închidere şi să închidă uşa chiar şi atunci când sunt acasă pentru a se evita pătrunderea neautorizată în spaţiile private a unor posibile persoane de rea credinţă. Totodată, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Sălaj recomandă cetăţenilor ca în situaţia în care sunt martorii săvârşirii unor fapte similare să solicite sprijin la numărul unic pentru situaţii de urgenţă „112”.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

26 Martie 2019
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei