Marţi , 28 Noiembrie 2017

Primarul, nemulţumit de consilieri: „Mai haideţi şi voi cu nişte proiecte”

 Primarul Ionel Ciunt nu este foarte mulţumit de activitatea consilierilor şi îi aşteaptă să se implice mai mult.

 

Dacă atunci când era candidat la Primăria municipiului Zalău Ionel Ciunt prezenta o echipă de consilieri care voiau să se implice în bunul mers al comunității, după un an şi jumătate de când a fost ales primar pare să nu fie foarte mulţumit de felul în care colaborează cu consilierii locali.

 

„Nu vreau să spun sau să apreciez în procente cât de bună este relaţia cu consilierii sau cât de eficientă este, mai exact. O relaţie bună am cu ei, aşa, ca oameni şi ca primar şi consilieri. Pe proiectele pe care le propun eu, le-am mai spus, şi nu numai consilierilor PSD, ci şi colegilor din alte partide, mai haideţi şi voi cu nişte proiecte. Discutaţi acolo unde aveţi zonarea cu oamenii, că noi ştim nişte lucruri pe care le gândim noi ca şi administraţie şi după aceea şi cu consilierii, că toate proiectele se analizează în comisii, înainte. Şi avem situaţii în care ne spun că nu prea merge ce propunem noi şi atunci îl retragem să-l completăm. Dar mi-aş dori, e adevărat, să fie şi iniţiatori de proiecte”, a declarat primarul Ionel Ciunt.

  În acest mandat, niciun proiect de hotărâre nu a fost iniţiat de către consilierii locali, toate fiind propuse de către primar şi aparatul său de lucru. 

Comentariile celorlalți

Ionel doctoru pe 29.11.2017 la 10:10
Domnule primar sunati la USR ca aia tot timpul mai au cate o initiativa. Mai buna mai putin buna dar macar au si fara sa primeasca indemnizatie.
Apai Ioane ! pe 28.11.2017 la 14:37
Gheo la aparat adica la bumbusca .Nopai de ce nu te faci consilier daca ai mai multe clase ca ei sau de ce nu primar?Io stiu ca primariu are faculta de aia cu animalele api de restu nu cunosc .O hi avand oare goldisu sau spiru ?No nui bai ca mai vin alejeri si tiom promova numa sa nu ne tai ajutorele si sa ne pui la lucru .No ,la buna vedere .Gheo di pasta deal.
Ion pe 28.11.2017 la 13:19
hahaha, consilierii Zalaului nu au nici scoala profesionala, ca si ciuntu. Zalaul cu asa echipa dispare de pe harta. astia stau doar sa-si ia indemnizatiile, handicapati prosti
d-le PRIMAR !? pe 28.11.2017 la 12:50
majoritatea proiectelor nu sunt noi ci sunt proiecte reluate de la vechea administratie cand PSD-ul era in opozitie si tot timpul erau gica-contra pe proiecte .La multe dintre proiecte ,ati refacut studiile de fezabilitate la altele ati renuntat -gen Parcul Industrial- deci nu prea am auzit de proiecte noi.Reabilitari de blocuri +stricare garaje si reamenajare parcari+Cinema Scala+contruirea unui Moll mare cu bazin inot ,stadion nou+centura Zalaului+reparatie capitala Bulevard+reparatie,reamenejare zona centrala si monumente si altele sunt aproape 100% proiecte din vechea administratie .Unde sunt proiectele noi de care pana acum nu a mai auzit nimeni?

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

14 Decembrie 2018
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei

Horoscop

Scorpion
14 Decembrie 2018
Citeşte mai mult