Miercuri , 17 Mai 2017

Primăria Zalău caută administrator public

 Primăria municipiului Zalău a publicat anunţul de concurs pentru funcţia de administrator public.

 

La aproape un an de la alegerile locale, Primăria municipiului Zalău scoate la concurs postul de administrator public, vacantat odată cu plecarea lui Radu Nistorescu.

Concursul se va desfăşura la Primăria municipiului Zalău şi constă în trei etape succesive: selecţia dosarelor de înscriere, o probă scrisă şi un interviu. Pentru a putea participa la concurs, cei interesaţi trebuie să respecte anumite condiţii.

 „Condiţii specifice:

-studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalent în domeniul ştiinţe inginereşti, ştiinţe administrative, ştiinţe economice sau ştiinţe juridice;

- vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei de minim 10 ani;

- experienţă în funcţii de conducere minim 5 ani;

-abilităţi, calităţi şi aptitudini;

- studii postuniversitare sau de masterat în domeniul administraţiei publice, management sau în specialitatea studiilor absolvite”, se arată în  anunţul Primăriei Municipiului Zalău.

Printre condiţiile generale impuse de Primărie pentru ocupanţii postului de administrator public apare şi incompatibilitatea celui care a fost condamnat definitiv pentru anumite infracţiuni, cu excepţia situaţiei în care a intervenit reabilitarea.

Dosarul se depune la serviciul resurse umane din cadrul Primăriei până în data  de 29 mai, ora 16,00. Concursul pentru ocuparea postului este programat pentru data de 12 iunie, ora 10,00. 

Comentariile celorlalți

oarece PSD-ist pe 19.05.2017 la 11:02
a fi numa' bun sa ocupe postul asta cu dedicatie...
Balajel pe 19.05.2017 la 10:28
Era bun de administrator pretenu meu, Vasile Rodina da n-are studii superioare, asa ca l-am pus director tehnic la citadin!

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

22 Iunie 2018
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei