Vineri , 3 Noiembrie 2017

Primăria Zalău ajută poliţia. Punctul termic nr. 8 va fi bază de instruire pentru poliţişti

 Primăria municipiului Zalău transmite în administrarea Inspectoratului Judeţean de Poliţie Sălaj a punctului termic nr. 8 de pe strada Tudor Vladimirescu.

 

 

Consiliul Local Zalău a aprobat transmiterea în administrarea IPJ Sălaj a terenului de 360 mp de pe strada Tudor Vladimirescu unde este situat punctul termic nr. 8. Solicitarea acestui spaţiu a fost făcută de Inspectoratul de Poliţie, care intenţionează să-l folosească pentru instruirea şi pregătirea personalului propriu.

 

 „La nivelul unităţii noastre ne confruntăm cu lipsă acută de spaţii de lucru necesare şedinţelor de instruire/pregătire profesională şi fizică pentru poliţişti. Având în vedere faptul că imobilul dumneavoastră (...) nu este utilizat în prezent şi ţinând seama că se află în proximitatea unităţii noastre, propunem să analizaţi posibilitatea transmiterii cu titlu gratuit a acestui imobil în favoarea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj pentru a putea fi folosit ca spaţiu de lucru/pregătire/instruire pentru poliţişti” -  se arată în cererea adresată Primăriei municipiului Zalău de către IPJ Sălaj.

 

Astfel că Primăria a formulat un proiect de hotărâre pe care l-a supus aprobării consilierilor locali. Potrivit hotărârii de Consiliu Local, Punctul termic nr. 8 are o valoare de aproape 80.000 de lei, iar terenul aferent de 360 mp are o valoare de inventar de aproape 110.000 de lei. Atât punctul termic, cât şi terenul de 360 mp sunt transmise gratuit în administrarea Poliţiei pentru o perioadă de zece ani, cu posibilitatea prelungirii termenului cu acordul părţilor. 

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

26 Septembrie 2018
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei

Horoscop

Balanţă
26 Septembrie 2018
Citeşte mai mult