Marţi , 10 Iulie 2018

Primăria Zalău a pus în dezbatere publică Planul Urbanistic Zonal pentru construirea magazinului Dedeman

Pe site-ul Primăriei Zalău este postat, la secţiunea Transparenţă decizională, un proiect de hotărâre privind aprobarea Planului Urbanistic Zonal pentru construirea magazinului Dedeman. Acesta este supus dezbaterii publice până în data de 26 iulie, timp în care toţi cetăţenii interesaţi pot formula propuneri, sugestii sau opinii. Persoanele sau organizațiile interesate care transmit în scris propuneri, sugestii sau opinii cu privire la proiectul de act normativ supus dezbaterii publice vor specifica articolul sau articolele din proiectul de act normativ la care se referă, menționând data trimiterii și datele de contact ale expeditorului.

Potrivit proiectului de hotărâre, documentaţia de urbanism vizează construirea magazinului de materiale de constructii, drumuri şi platforme, parcaje, branşamente la utilităţi, reţele şi lucrări tehnico-edilitare în incintă, pilon publicitar, panouri de direcţionare şi reclamă, copertină cărucioare, amenajări rafturi exterioare acoperite, împrejmuire, spaţii verzi, amenajare accese, organizare de şantier şi operaţiuni cadastrale.

Beneficiarul este SC Dedeman SRL, iar locaţia viitorului magazin va fi pe strada Fabricii, cu intrare principală din Bulevardul Mihai Viteazu. Intrarea secundară se va face din strada Fabricii şi va deservi curtea de serviciu şi aprovizionare. Calea ferată dezafectată aflată în exteriorul amplasamentului, în zona de acces principal, nu va fi afectată, aceasta rămânând la suprafaţa drumului de acces. Se vor amenaja trei sute de locuri de parcare pentru clienţi şi personal. Racordarea la apă se va face din reţeaua existentă pe strada Fabricii, iar canalizarea la reţeaua existentă pe Bulevardul Mihai Viteazu. Cât priveşte canalizarea pluvială, apele din zona parcărilor vor fi colectate printr-un sistem de rigole deschise, cu descărcare în Valea Zalăului. Alimentarea cu energie electrică se va face de la linia de medie tensiune existentă în incinta Cemacon, iar alimentarea cu gaze se va face din reţeaua de pe strada Fabricii. Suprafaţa totală de teren ce urmează a fi ocupată este de 36.729 metri pătraţi.

La expirarea termenului până la care proiectul se află în dezbatere publică, acesta va fi suspus votului consilierilor locali într-o viitoare şedinţă de Consiliu local. 

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

22 Martie 2019
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei

Horoscop

Capricorn
22 Martie 2019
Citeşte mai mult