Marţi , 20 Decembrie 2016

Prima zi de muncă: Sălăjeni în Parlament şi pe reţelele de socializare

 Parlamentul s-a întrunit ieri pentru a-i valida pe noii membri aleşi în 11 decembrie. Bode şi Balint ne-au arătat cu poze cum arată noul legislativ. Astăzi, noii parlamentari vor depune jurământul.

Cei şase parlamentari sălăjeni din noul legislativ au participat ieri la prima şedinţă, în care are loc validarea mandatelor. Din cei şase, doar Lucian Bode şi Liviu Balint ne-au arătat, prin fotografii postate pe Facebook, cum arată noul Parlament.

Deputatul Lucian Bode s-a fotografiat în banca sa din Palatul Parlamentului, alături de proaspătul său coleg Răzvan Prişcă, deputat de Prahova, dar membru al PNL Sălaj.

„În primul rând, vreau să le mulţumesc tuturor prietenilor din Sălaj care m-au sprijinit şi au avut încredere în mine şi m-au invitat acum peste opt ani de zile să mă alătur Partidului Democrat de atunci. Sunt membru al PNL Sălaj. Ca şi consultant politic am lucrat cu foarte multe organizaţii din ţară şi, implicit, şi cu cea din Prahova, unde am primit invitaţia de a mă alătura lor pe lista de candidaţi. Dar, sunt şi voi rămâne şi voi fi întotdeauna un foarte bun prieten al Sălajului pentru că sunt ataşat de oameni, de locuri şi de acel spirit de care spuneam mai demult că  ilustrează acel colţ mândru de Ardeal”, a declarat, pentru Sălăjeanul, deputatul Răzvan Prișcă.

Un alt proaspăt parlamentar, Liviu Balint de la PMP, s-a fotografiat împreună cu grupul său de colegi în băncile rezervate PMP-ului. În prim-plan sunt celebrităţile partidului, fostul jurnalist Robert Turcescu şi Valeriu Steriu, iar deputatul sălăjean e undeva mai în spate.

Ceilalţi patru parlamentari sălăjeni nu ne-au arătat cum văd prima zi de lucru, semn că Facebook-ul a fost o cale de comunicare cu alegătorii doar în perioada campaniei. Sau că pentru paginile de Facebook folosesc consilieri care le manageriază şi care nu au fost cu ei în Parlament la şedinţa de validare. 

Comentariile celorlalți

restul tarii pe 20.12.2016 la 17:25
v-am mai fraierait inca o data! exact asta se citeste in zambetele! sunt curios cate file o sa le petreceti acolo la munca? da de fapt ce mai conteaza voi v-ati aranjat pe inca 4 ani!

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

25 Aprilie 2020
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei