Luni , 20 Mai 2019

Premierul, în vizită la Spitalul Județean

Guvernul are în vedere construcţia de noi spitale şi dotarea lor cu aparatura necesară, pe lângă creşterile salariale decise pentru medici şi personalul medical, a declarat premierul Viorica Dăncilă, vineri, la Zalău, după vizita pe care a făcut-o la Spitalul Judeţean de Urgenţă.


Prim-ministrul a fost însoțit de către ministrul Sănătății, Sorina Pintea, și de reprezentanți ai autorităților locale.

Întrebată, la ieșirea din spital, ce părere are despre condiţiile găsite în unitatea spitalicească, prim-ministrul Viorica Dăncilă a apreciat modul în care administrația județeană s-a implicat în asigurarea dotărilor necesare.

"O impresie bună, de oameni profesionişti, oameni dedicaţi, oameni care salvează vieţi, un spital în care se vede preocuparea Consiliului Judeţean, cu aparatură performantă. Dincolo de creşterea salarială pe care acest Guvern a făcut-o pentru personalul medical, pentru medici, trebuie să avem în vedere şi aparatura necesară, trebuie să avem în vedere construcţia de noi spitale, trebuie să creăm cadrul necesar, astfel încât medicii să poată să-şi desfăşoare activitatea. I-am asigurat pe toţi că au sprijinul Guvernului, având în vedere că anul acesta Guvernul a alocat cele mai mari fonduri pentru Sănătate şi Educaţie", a afirmat premierul.

 

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

25 Aprilie 2020
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei