Miercuri , 7 Noiembrie 2018

Posturi vacante în Sălaj, în administraţia locală

13 posturi sunt disponibile, în acest moment, în administraţia publică sălăjeană. Posturile disponibile sunt din cele mai variate, de la muncitor necalificat până la cercetător ştiinţific.

La Primăria Plopiş, e nevoie de muncitor necalificat, la Primăria  Crişeni se caută tractorist, iar la Primăria Meseşenii de Jos este nevoie de un şofer.

Primăria Comunei Nușfalău caută inspector debutant, în cadrul Compartimentului de fond funciar. Nu se cere vechime, dar sunt necesare studii superioare.

Primăria Comunei Letca organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției vacante de consilier, grad profesional asistent la Compartiment – buget, finanţe, contabilitate, impozite şi taxe, salarizare. E nevoie de studii superioare şi un an vechime în domeniu.

La Serviciul Judeţean de Ambulanţă Sălaj e nevoie de doi şoferi pentru autosanitară de tip I, azi fiind ultima zi pentru depunerea dosarelor de înscriere la concurs.

Administraţia Bazinală de Apă Someş-Tisa – Sistemul de Gospodărire a Apelor Sălaj organizează concurs pentru ocuparea a două posturi de muncitor hidrometru, cu 0,5 normă la Staţia Hidrometrică Crişeni şi Mişa şi 0,06 normă la Postul Pluviometric Guruslau. Nu e nevoie de vechime, doar de studii generale sau medii.

Casa Judeţeană de Pensii Sălaj angajează consilier principal. Se cer  studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă şi minimum 5 ani vechime în specialitatea studiilor. Concursul va avea loc în 12, respectiv 14 decembrie. Dosarele se pot depune până în 21 noiembrie.

Muzeul Judeţean de Istorie şi Artă Zalău  organizează concurs pentru ocuparea postului de muzeograf. E nevoie de studii superioare în domeniul socio-uman (specializările filosofe, sociologie, antropologie şi comunicare); vechime în muncă minimum 3 ani şi 6 luni şi experienţă în specialitatea studiilor minimum 3 ani.

Tot Muzeul Judeţean de Istorie şi Artă Zalău  are nevoie de cercetător ştiinţific III – Antropologic. Pentru a putea ocupa acest post, candidaţii trebuie să aibă activitate de cercetare dezvoltare în specialitate sau în învăţământul superior de cel puţin 6 ani sau de 4 ani, în cazul candidaţilor care deţin titlul de doctor.  Pentru candidaţii care provin din afara învăţământului superior sau a activităţii de cercetare ştiinţifică  se solicită o vechime de 10 ani, sau de 8 ani, pentru candidaţii care deţin titlul de doctor.

La Compartimentul Audit Public Intern din cadrul Direcţiei de Asistenţă Socială Zalău e nevoie de auditor superior. Se cer studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul ştiinţelor economice şi vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice minimum 7 ani. Dosarele se pot depune până în 21 noiembrie, iar proba scrisă e programată în 4 decembrie.

Tot la Direcţia de Asistenţă Socială Zalău e nevoie de un muncitor calificat în cadrul Cantinei de Ajutor Social. Se solicită studii gimnaziale şi 20 de ani vechime în domeniu.

 

Şi Primăria Municipiului Zalău organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției de şef serviciu – Serviciul inspecţia în construcţii din cadrul Direcţiei Urbanism-Arhitect şef.  Se solicită studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul ştiinţelor inginereşti; candidaţii să fie absolvenţi de masterat sau de studii postuniversitare în domeniul administraţiei publice, management sau în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice; să fie numiţi într-o funcţie publică din clasa I; să îndeplinească cerinţele specifice prevăzute în fişa postului; să aibă 5 ani vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice pentru ocuparea funcţiei publice de conducere de şef serviciu; să nu aibă în cazierul administrativ o sancţiune disciplinară neradiată în condiţiile prezentei legi. Proba scrisă va avea loc în data de 26 noiembrie, urmând ca data pentru proba interviului să fie anunţaă ulterior.

Comentariile celorlalți

baloo pe 11.11.2018 la 19:48
20 de ani vechime? dedicatie pe fata!
ion pe 07.11.2018 la 10:28
la muzeu is cu dedicatie, vezi ultimul angajat Valer Cosma care l-a dus pe Vald Bejinariu in tabara

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

18 Aprilie 2019
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei

Horoscop

Scorpion
18 Aprilie 2019
Citeşte mai mult