Vineri , 25 Ianuarie 2019

Posturi de muncă vacante în Sălaj

Peste două sute de locuri de muncă sunt vacante în această perioadă în Zalău. Doar trei dintre ele necesită studii superioare, în timp ce penmtru restul e nevoie doar de liceu, 10 clase sau şcoală profesională. Cele mai multe posturi libere sunt, de această dată, în industria lemnului.

 

 

212 locuri de muncă sunt dispobilile în această perioadă , potrivit Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă, majoritatea la firme din Zalău. În producţie şi prestări servicii sunt 48 de posturi vacante. În turism şi industrie alimentară sunt disponibile 7 locuri de muncă, iar în construcţii 16. E nevoie de 67 de angajaţi în industria lemnului , la doi agenţi economici, unul din Hereclean şi celălalt din Crişeni. În confecţii sunt disponibile 45 de posturi, iar în comerţ 29.

 

E nevoie, printre altele, de instalatori, lăcătuşi, sudori, asistent medical generalist, tâmplar, tapiţer, zidar, bucătar, vânzători. Pentru marea majoritate a posturilor vacante e nevoie de studii liceale, 10 clase sau şcoala profesională. Doar 3 locuri de muncă necesită studii superioare. E  vorba de un post de inginer construcţii civile, un post expert în securitate şi sănătate în muncă şi un post de director tehnic.

 

 

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

18 August 2019
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei

Horoscop

Gemeni
18 August 2019
Citeşte mai mult