Vineri , 15 Martie 2019

Porți deschise la Poliția Cehu Silvaniei

Poliția Orașului Cehu Silvaniei şi-a deschis porţile pentru copii, vineri, 15 martie, cu ocazia Zilei Poliţiei Române, ce este sărbătorită în fiecare an pe 25 martie. Peste 300 de copii de toate vârstele au putut vedea, cu această ocazie o parte dintre dotările instituției și au primit informații despre meseria de polițist, dar și despre misiunile la care participă oamenii legii.
 
Criminaliştii, poliţiştii rutieri, poliţiştii de ordine publică, dar şi de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale, cu toţii au fost la dispoziţia elevilor, care au cerut informaţii despre arme, muniţie sau alte echipamente de intervenţie. De asemenea a avut loc şi o prezentare video la care au participat elevii claselor a XI-a şi a XII-a. La activitate au fost dezbătute mai multe teme, respectiv prevenirea violenţei în şcoli, comportamentul în societate, precum şi răspunderea penală a minorilor.
În contextul  sărbătoririi Zilei Poliţiei Române, poliţiştii din Jibou vor organiza, luni, 18 martie, la Şcoala Gimnazială "Lucian Blaga", concursul de desen cu tema "Poliţistul, prietenul meu”.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

21 Mai 2019
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei

Horoscop

Rac
21 Mai 2019
Citeşte mai mult