Joi , 21 Mai 2020

Poliţiştii au verificat sute de izolaţi la domiciliu

În cursul zilei de 20 mai a.c., polițiștii sălăjeni au fost la datorie, în misiunile pentru menținerea ordinii publice, depistarea persoanelor care se sustrag măsurilor de izolare sau carantină, pentru fluidizarea circulației și pentru identificarea persoanelor din cadrul anchetelor epidemiologice, sprijinind totodată Direcția de Sănătate Publică.

 

Polițiștii au verificat și respectarea interdicțiilor impuse persoanelor aflate în izolare sau carantină și a celor impuse pe timpul Stării de Alertă, unităților comerciale, efectuând controale pentru combaterea criminalității economice. În misiunile lor, polițiștii au fost sprijiniți de polițiștii locali și de jandarmi.

 

Astfel, în ultimele 24 de ore, polițiștii au verificat 539 de persoane cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse.

În contextul COVID, polițiștii au aplicat 37 de sancțiuni contravenționale în valoare de 56.165 de lei, și sunt pregătiți pentru a interveni la sesizările oamenilor și pentru a oferi ajutor, celor aflați la nevoie. Astfel, în cursul zilei de miercuri, 20 mai, au realizat 16 intervenții la evenimente, din care 13 au fost sesizate prin 112, fiind organizate și trei acțiuni. În trafic au constatat o infracțiune rutieră, au reținut șapte permise de conducere și au retras patru certificate de înmatriculare.

 

A.V.

 

 

 

 

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

25 Aprilie 2020
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei